thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Seçime 5 Kala Yandaşlara Kıyak..!

Tarih: 26-04-2024 08:32:44 Güncelleme: 26-04-2024 08:42:44 + -


Kadrolu işçilerle gündeme gelen “Yandaşlara” Çanakkale Belediyesinde bir kıyak daha yapıldığı konuşuluyor. Mart ayı başından seçime sadece 5 gün kalaya kadar aralarında İl Başkanlığı da yapan Doğan Ateş’in yeğeninin de olduğu 40 kişinin işe alındığı ortaya çıktı…!


Seçime 5 Kala Yandaşlara Kıyak..!

Ülgür Gökhan ve ekibinin yangından mal kaçırırcasına kadroya geçirilen işçilerden sonra şimdi de 31 Mart seçimlerine 5 gün kalmasına rağmen işe alımı yapılan yandaş ve yakınları gündem oldu. Yangından mal kaçırırcasına kadroya geçirilen ve tartışmalara sebep olan 69 işçi ile ilgili olarak SGK’dan gelen Arşiv ve Güvenlik Soruşturması nedeniyle kadrolar iptal edilmişti.

 

MUTLUAY’IN KADRO AÇIKLAMASI SORULARI ARTTIRDI!

İrfan Mutluay ise DİSK’in bu işçilerin neden hakkını aramadığını sorarak yaptığı açıklamada 5-18 yıl arası belediye kadro bekleyen kişiler olduğu ancak sadece 69 kişinin kadroya geçirildiğini sosyal medyadan açıklamıştı. Mutluay’ın bu açıklamasında “Madem bu kadar çok yıl bekleyen vardı bu 69 kişiyi hangi kriterlere göre kadroya geçirdiniz? Seçimlere kısa süre kala neden kadro verdiniz” şeklindeki sorulara ise yanıt vermedi.

 

DELEGE SEÇİMLERİNDEN BU YANA İŞE ALIM YAPMIŞLAR!

Çanakkale Belediyesinde şimdi de işe alımlar gündeme geldi. CHP’de 12 Temmuz’da başlayan Mahalle Delege Seçimleri sürecinden 31 Mart 2024 tarihindeki seçimlerden 5 gün öncesinde kadar Çanakkale Belediyesine personel alımı yapıldığı öğrenildi. 12 Temmuz 2023 tarihinden 26 Mart 2024 tarihine kadar 180 kişinin işe alındığı orta çıktı.

 

MAVİ LİSTEYİ DESTEKLEYENLER İŞE GİRDİ!

Değişim yanlısı Beyaz Listeye karşılık Ülgür Gökhan’ın yeniden belediye başkanı olması gerektiğini savunan Gökhan’ın Belediye ekibinden Rebiye Ünüvar, İrfan Mutluay ve Doğan Ateş gibi isimlerin başını çektiği Mavi Liste yarışmıştı. Gökhan’ın ve Belediye Ekibinin desteklediği Mavi Liste mahalle ve ilçe-il seçimlerini kazanmak için 12 Temmuz itibariyle Çanakkale Belediyesine işçi alımı yapmaya başladığı öğrenildi.

 

DOĞAN ATEŞ’İN YEĞENİ DE İŞE ALINANLAR ARASINDA!

Gökhan’ın ekibi yandaşlarına kıyağı seçimlere 5 gün kalaya kadar sürdürdü. Mart ayı başı itibariyle 31 Mart seçimlerinden 5 gün öncesine kadar geçen süre içerisinde Çanakkale Belediyesi 40 işçi daha işe alındı. Edinilen bilgiye göre; işe alınan kişiler arasında Doğan Ateş’in yeğeni de olduğu öğrenildi. İşe alınan 40 kişinin ise işten çıkartılacağı öğrenildi.




Bu haber 2114 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI