thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İktidar ve Muhalefet Çanakkaleliye Emanet

Tarih: 18-02-2019 06:40:18 Güncelleme: 18-02-2019 07:58:18 + -


Türkiye’nin iki büyük partisi AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Genel Sekreterlik” makamları Çanakkaleli Muharrem Erkek ve Fatih Şahin’e emanet. Hem iktidar partisinin lideri Recep Tayyip Erdoğan hem de Ana Muhalefet Partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkalelilere partilerini emanet ettiler.


İktidar ve Muhalefet Çanakkaleliye Emanet

Türkiye’nin iki büyük partisi AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Genel Sekreterlik” makamları Çanakkaleli Muharrem Erkek ve Fatih Şahin’e emanet. Hem iktidar partisinin lideri Recep Tayyip Erdoğan hem de Ana Muhalefet Partisinin lideri Kemal Kılıçdaroğlu Çanakkalelilere partilerini emanet ettiler. AK Parti ve CHP’nin Genel Sekreterliği konumunda bulunan iki Çanakkalelinin de Hukukçu olması dikkat çekti! 20 Temmuz 2017 tarihinde Çanakkale’nin Çan ilçesi doğumlu AK Parti Ankara Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Fatih Şahin, 65. Hükümet'te gerçekleştirilen kabine revizyonu ile Adalet Bakanlığı görevini alan AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül'ün yerine Genel Sekreterliğine getirilmişti

 

ANA MUHALAFETİN GENEL SEKRETERİ MUHARREM ERKEK

İktidar partisinin Genel Sekreterliğini Fatih Şahin yaparken,  11 Şubat 2019 günü yapılan MYK toplantısından Çanakkale’yi özellikle CHP örgütünü sevindiren bir sonuç çıktı. CHP Çanakkale Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Muharrem Erkek, istifa eden Mehmet Akif Hamzaçebi’nin yerine CHP Genel Sekreterliğine getirildi.

 

MUHARREM ERKEK CHP’NİN TEPESİNE HIZLI VE ADIM ADIM ÇIKTI!

Çanakkale Belediye Meclis üyeliğinde sorunları tespiti, hukukçu geçmişi ile yaptığı uyarılar ve tavsiyeleri dikkatleri üzerine çeken Muharrem Erkek CHP’nin tepesine adeta adım adım çıktı. Çanakkale Barosu yönetiminde yaptığı çalışmalarla Belediye meclisine giren Muharrem Erkek, Çanakkalespor ve Çanakkale Zihinsel Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeliklerinde bulundu. Çanakkale Kent Konseyi Yürütme Kurulunda görev aldı. 2014 seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday olmayan Muharrem Erkek 7 Haziran seçimleri ile meclise girdi. 2018 yılında Başkanlık Referandumu öncesinde önce TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi olan Muharrem Erkek, 5 Şubat 2018 tarihinde 488 kişinin aday olduğu Parti Meclisine seçildi, 12 Şubat 2018 günü ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun A Takımına girerek Hukuk Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu.

 

ANKARA VEKİLİ AMA ÇANAKKALE’Yİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR!

CHP’li Muharrem Erkek gibi hukukçu olan Fatih Şahin, Çanakkale’nin Çan ilçesinde dünyaya geldi. Çan İmam-Hatip Lisesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Serbest Avukatlık yaptı. Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Ankara Milletvekili olarak seçildi.

 




Bu haber 8208 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI