thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Uysal Market 2015’e İddialı Hazırlanıyor

Tarih: 09-02-2015 07:32:07 Güncelleme: 09-02-2015 07:36:07 + -


Müşteri memnuniyeti konusunda büyük hassasiyet gösteren Uysal Market, müşterilerine ve tedarikçilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla CocaCola ortaklığıyla personeline eğitim semineri düzenledi. Çanakkale Savaşları’nın 100.yıldönümünün Çanakkale açısında büyük öneme sahip olduğuna değinen Uysal Market Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal; “Eğitimlerin yanı sıra 100.yıla yönelik personelimizle, tedarikçi firmalarımızla iddialı projeler hazırladık” dedi.


Uysal Market 2015’e İddialı Hazırlanıyor

Çanakkale’nin hemen her semtinde faaliyet gösteren; toplamda 13 market ve 4 akaryakıt istasyonu ile Çanakkale halkına hizmet veren yerel market zinciri Uysal Market; ürün kalitesi, fiyat avantajı ve indirim kampanyalarının yanı sıra müşterilerinin memnuniyetine de büyük önem veriyor. Geçtiğimiz yıllarda Uysal Market çalışanlarının tamamını kapsayan personel eğitimlerinin sonuncusu geçtiğimiz günlerde Kolin Otelde düzenlendi. Uysal Market ve CocaCola ortaklığında Uysal Market satın alma operasyon sorumluları, mağaza müdürleri, müdür yardımcıları ve Uysal Market Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal’ın katılımları ile düzenlendi. Eğitmen Mustafa Erdoğan seminerde Müşteri Memnuniyeti, Mağaza Düzen ve Yerleşimi, Etkin Mağaza Yönetimi, Dünya ve Türkiye’de ki Tüketici Algıları konularında katılımcılara yaklaşık 3 saat süreyle eğitim verdi.

 

“Temel Politikamız; Müşteri Memnuniyetidir”

 

Eğitim sonrasında açıklamalarda bulunan Uysal Market Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Uysal; “Çanakkale halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bugüne kadar en kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla vermeye büyük gayret gösterdik. Biliyorsunuz son yıllarda UysalClub kartı, Uysal Cafe gibi çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımızın hepsini Çanakkale halkına daha iyi hizmet etmek için gerçekleştirdik. Bunların hepsinden olumlu geri dönüşler aldık.”

 

“Daha fazla müşteri memnuniyeti nasıl sağlarız” düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Süleyman Uysal; “Tüm bu çalışmalarımızın temel amacında müşterilerimizin, halkımızın memnuniyetini sağlamak yatıyor. Bu yüzden zaman zaman personelimizin tamamına eğitim çalışmaları verilmesini sağlıyoruz. Müşteri memnuniyetinde temel politikamız; Müşterilerle olan ilişkileri geliştirmek, müşterinin tutum ve davranışlarını doğru anlamak, istek ve ihtiyaçlarına tam cevap verebilmek, müşteri coşkusunu ve bağlılığını yaratmaktır. Tabi müşterilerimizin yanında tedarikçilerimiz de var. Onlarla da bugüne kadar gayet uyumlu çalışmalar yürüttük, onların fikir ve düşüncelerine de büyük önem verdik. Bugünde müşteri memnuniyetine yönelik personelimize böyle bir eğitim verilmesini sağladık. Bu eğitim seminerine CocaCola’da destek vermesi bizim içinde oldukça anlamlı oldu. Katkılarından dolayı CocaCola firması yetkililerine de teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

 

“100.Yıl İçin İddialı Projeler Hazırladık”

 

Çanakkale Savaşları’nın 100.Yıldönümünün Türkiye ve özellikle Çanakkale açısından büyük öneme sahip olduğunu hatırlatan Süleyman Uysal, açıklamalarının devamında “Çanakkale Savaşları’nın 100.Yılını çok fazla önemsiyoruz; bu anlamda Çanakkale’nin yerel bir markası olarak, üreticilerimizle, tedarikçilerimizle birlikte üzerimize düşen belli görevler olduğuna inanıyoruz. 100 yılda bir tekrarlanacak ülkemiz ve Çanakkale’miz için son derece önemli olan böyle bir olayda yerel bir firma olarak nasıl katkı yapabiliriz? Çalışanlarımızla, tedarikçi firmalarımızla birlikte; müşterilerimizin de 100.yıl coşkusunu yaşayabilecekleri ve katılabilecekleri çeşitli sosyal sorumluluk projelerimiz, etkinliklerimiz olacak. Projelerimiz için yetkili makamlardan izin taleplerimiz oldu, şu an onların değerlendirilme sürecindeyiz. Gerekli izinleri aldığımızda yapacağımız etkinlikleri, hazırladığımız projeleri Çanakkale kamuoyunun bilgisine sunacağız” dedi.

 




Bu haber 5009 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI