thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Chp Merkez İlçede Dengeleri Değiştirecek Aday

Tarih: 22-11-2015 09:49:50 + -


CHP’de Merkez İlçe Başkanlığı için adaylık yarışı kızışıyor. Çanakkale Belediye Meclisi CHP grup Başkanı Celal Karakaş da Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.


Chp Merkez İlçede Dengeleri Değiştirecek Aday

CHP Merkez İlçe başkanlığı için sürpriz bir isim adaylık açıklamasında bulundu. Bu isim Belediye Meclisi CHP Grup Başkanı Celal Karakaş oldu.  Celal Karakaş yaptığı açıklamada“Çanakkale CHP merkez ilce yönetim kurulunun ortak kararı sonucu merkez ilçe başkan adaylığım uygun görüldü. Çıkan karara saygı duyuyorum. Bana güvenen merkez ilçe yönetimi ve partimizin kıymetli üyelerine çok teşekkür ederim. Partimiz ve ülkemiz için adaylığım hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. CHP içerisinde büyük mücadelelerin ve kulis çalışmalarının sürdüğü Merkez İlçe Başkanlığı için Celal Karakaş’ın adaylığını açıklaması büyük bir sürpriz etkisi yarattı. Seçim yarışına Celal Karakaş’ın da katılıyor olması CHP içerisindeki dengelerin tekrar değişmesini sağlayacak gibi görünüyor. Karakaş, barış, kardeşlik mesajıyla adaylığını açıkladı.”Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan ülkemiz olacaktır”

 

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

 

5 Aralık günü gerçekleştirilecek CHP Merkez İlçe Kongresi öncesinde Nadir Ufuk Yavuz ve Hüdai Erdal Gezen’den sonra Celal Karakaş’ta adaylığını resmen açıkladı. Karakaş,” “Seçildiğim takdirde parti içi demokrasiyi işleteceğime, barış ve kardeşlik havasını hâkim kılacağıma bütün üyelerimizle birlikte çalışacağıma söz veriyorum. Hedefimiz Çanakkale de 1. parti olmak, ülkemizde iktidar olmak. Ulu önder Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş demokratik cumhuriyet değerlerini koruyan bir ülke olmaktır” dedi

 

HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMALIYIZ

 

 CHP Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Celal Karakaş “Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı, Cumhuriyetimizin ilkelerine ve değerlerine büyük saldırıların olduğu, günümüz Türkiye’sinde önemli bir tarihsel süreçten geçiyoruz. Terör neredeyse günlük yaşamın sıradan bir parçası haline geldi. 6 milyon göçmen ile adeta bir mülteci ülkesi haline geldik. Her geçen gün Ortadoğu bataklığına sürükleniyoruz. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerini yaşadık. 1 Kasım da MHP ve HDP oylarındaki erime sonucunda boşalan oyların neredeyse tamamı AKP’ye gitti. CHP ise hemen hemen aynı oy oranını korudu. Çok başarılı projeler ortaya koyan, çok dinamik iki ayrı genel seçim geçiren partimiz maalesef iktidar alternatif olacak bir oy alamadı. Gelecek başarımızı sağlayacak en önemli faktör hatalarımızı başkalarına yüklemek yerine hatalarımızdan ders çıkarmaktır. Bizler bunu başaracağız” dedi.

 

ÜLKEME HİZMET İÇİN ADAYIM

 

Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı olduğunu belirten Celal Karakaş “ CHP’nin de büyük bir değişime ihtiyacı var. Halk AKP iktidarını değiştirmek istiyor. CHP de iktidar adayı olarak ülkeyi yönetmek istiyor. Cumhuriyet  halk partisi üye, örgüt, program partisidir. Bu partinin gerçek sahibi siz kıymetli üyelerimizsiniz.Parti içi demokrasiyi yaşama geçirmek , birlik beraberlik içerisinde  CHP’li olmanın gururunu hep beraber yaşamak en büyük arzumuzdur. İşte bu çok önemli dönemde tabanın arzusu, büyük desteği ile merkez ilçe başkanı olmam konusunda bir irade ortaya kondu. Karar örgütündür. Örgütümüzün verdiği bu onurlu görev dolayısı ile iktidarın yanlışlarına, kuşatmalarına karşı durmak için partime, ülkeme hizmet etmek için CHP merkez ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

HEPİMİZ KARDEŞİZ

 

Kardeşlik ve barış vurgusu yapan Karakaş açıklamasının sonunda şöyle dedi: “Seçildiğim takdirde parti içi demokrasiyi işleteceğime, barış ve kardeşlik havasını hâkim kılacağıma bütün üyelerimizle birlikte çalışacağıma söz veriyorum. Hedefimiz Çanakkale de 1. parti olmak, ülkemizde iktidar olmak. Ulu önder Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş demokratik cumhuriyet değerlerini koruyan bir ülke olmaktır. Sevgili dostlarım çok onurlu bir görev için seçim yarışına giriyoruz. Diğer aday arkadaşlarımız da bu partinin kıymetli üyeleridir. Hepimiz kardeşiz. Ben bu seçimin kaybedeni olmayacağına inanıyorum. İnançlı olduğumuz bu yarışta en büyük güvencem partimizin emekçisi olan sizlersiniz. Hep birlikte başaracağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi, kazanan ülkemiz olacaktır. Yolumuz açık olsun”

 




Bu haber 2851 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI