thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Masalar, Yumruklar Havada Uçuştu..
Tarih: 02-08-2023 06:31:33 Güncelleme: 02-08-2023 06:50:33 + -


Çanakkale’nin Gökçeada ilçe belediye binasında gerçekleşen olayda; yanına oğullarını da alan bir işletmeci belediyeye baskın gerçekleştirdi. Çıkan olayda; kamu malı zarar görürken; Belediye Başkan vekili Ercan İpek ile belediye personelleri darp edildiler. Belediye başkanvekili ve personellerine darp eden, kamu malına zarar veren şahısların serbest bırakılmasına İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz sert tepki gösterdi.


Masalar, Yumruklar Havada Uçuştu..

Çanakkale'nin Gökçeada ilçe Belediye binasına gelen 3 şahıs burada önce sözlü tehdit ve hakaretlerde bulundukları belediye personelini daha sonra da darp etti. Olayları sakinleştirmek isteyen Başkanvekili Ercan İpek de saldırıya uğradığını öğrenildi.  Edinilen bilgiye göre; Gökçeada Belediyesi 6 ay önce gerçekleştirdiği denetimlerde adada bir işletmeye cezai işlem uygulayarak mühürleme işlemi gerçekleştirdi. İşletme sahibi ise mühürleme işlemi sonrasında CİMER’e şikayette bulundu. Yapılan şikayet üzerine müfettişler adaya gelerek inceleme başlattılar.

 

MASA VE SANDALYELER HAVALARDA UÇUŞTU!

Yaz aylarının gelmesi ile açılan turizm sezonunu kapalı bir şekilde geçiren işletmeci ise dün yanına aldığı çocukları ile birlikte belediyeyi bastı. Belediye personellerine hakaretlerde bulunan saldırganlar daha sonra çevrede bulunan masa ve sandalye gibi kamu mallarını hem personel hem de etrafa atmaya başladı.

 

BELEDİYE BAŞKANVEKİLİ İPEK DE YARALANDI

Çıkan olaylar nedeniyle saldırganları sakinleştirmek için olay yerine gelen Belediye Başkanvekili Ercan İpek’in sakinleştirmeye yönelik çabaları da yanıtsız kaldı. Ortamı sakinleştirmek isteyen Başkan Vekili İpek’e de saldıran 3 şahıs daha sonra olay yerinden uzaklaştılar.

İFADELERİ ALINIP SERBEST BIRAKILDILAR!

Belediyeyi basarak hem binlerce liralık kamu malına zarar veren hem personelleri hem de Başkan Vekili Ercan İpek’i darp eden saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Belediyeyi basan ve personelin yanı sıra Başkanvekili İpek’i de darp eden saldırganların serbest bırakılması ada da şaşkınlık yaratırken; İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz sert tepki gösterdi.

“SALDIRI GÖRMEZDEN GELİNMİŞ, SUÇLULAR ARKA KAPIDAN SERBEST BIRAKILMIŞTIR”

Saldırıdan haberdar olur olmaz Gökçeada’ya giden İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz’a İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve İYİ Partili avukatlarda eşlik ettiler. Rıdvan Uz, belediye personeli ve başkan vekili Ercan İpek’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip olay hakkında bilgi aldı.

 

Sosyal medyadan yapılan saldırıya tepki gösteren Rıdvan Uz; “Çanakkale/Gökçeada belediye personelimize yapılan saldırı sırasında olayı yatıştırmak üzere ve ne olduğunu anlamaya çalışmak isteyen, belediye başkanımıza da yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Şehrimizin seçilmiş Belediye başkanına, belediye çalışanlarımıza yapılan bu saldırı maalesef görmezden gelinmiş suçlular arka kapıdan bırakılmıştır. Bu bağlamda görev ve sorumluk alanı bir şehrin güvenliğini sağlamak olan ve devlet temsil makamı halk tarafından verilen belediyemize yapılan saldırıyı, adi bir sokak kavgası gibi  sınırlandırıp bakmanın yanlışlığını hatırlatarak sayın Savcıyı görev ve sorumluluğunun gereğini  yapmasını beklediğimizi de belirtiriz” ifadelerine yer verdi.




Bu haber 3250 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI