thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


AK Kuruluşçuların Adayı: Gültekin Yıldız
Tarih: 27-03-2023 06:48:32 Güncelleme: 27-03-2023 07:06:32 + -


Ak Parti'de 2002'deki Kuruluş Felsefesine dönmek isteyenler Gültekin Yıldız'ın etrafından toplandı.


AK Kuruluşçuların Adayı: Gültekin Yıldız

Önceki dönem AK Parti İl Başkanlarından Avukat Gültekin Yıldız, 14 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacak seçimler için Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Adaylık başvurusunun ardından çalışmalarına hız veren Milletvekili aday adayı Yıldız ilçe teşkilatlarına ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Gültekin Yıldız'ın çevresinde geçmişte Ak Partide aktif görev almış isimlerin olduğu gözlendi. 2003 yılındaki fabrika ayarlarına dönmek isteyen partililer, Gültekin Yıldız'ın Kuruluş Felsefesine uygun isim olduğu görüşündeler.

Çanakkale’den AK Parti Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu 16 Mart 2023 günü il başkanlığında gerçekleştiren Önceki dönem AK Parti İl Başkanlarından Avukat Gültekin Yıldız’ı partililer yalnız bırakmadılar. Milletvekili aday adayı Gültekin Yıldız aday adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Siyasi hayatım boyunca bulunduğum görevlerde amacım hep topluma faydalı olmak, Çanakkale’mize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet etmek olmuştur. Aynı duygu ve düşüncelerle, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimde Çanakkaleli hemşerilerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde Çanakkale ruhuna yakışır bir şekilde temsil etmek için, bugün itibariyle, AK Parti Çanakkale İl Başkanlığımıza Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım” ifadelerine yer vermişti.

“MİLLETİMİZE, ÇANAKKALE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Avukat Gültekin Yıldız açıklamasının devamında; “14 Mayıs’ta yapılmasına karar verilen Türkiye Büyük Millet Meclisi genel seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize ve Çanakkale’mize hayırlı olmasını; kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemize vesile olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

TEŞKİLAT ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Çalışkanlığı ve uzlaştırıcı kişiliği ile AK Parti teşkilatlarında da oldukça takdir edilen Milletvekili aday adayı Gültekin Yıldız çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Gültekin Yıldız; “28.Dönem milletvekilliği aday başvurum sonrasında Biga’da ziyaretlerde bulundum. Bu kapsamda Biga İlçe Başkanlığımızı ve Karabiga Belde Başkanlığımızı, Biga Belediye Başkanımızı, Karabiga Belediye Başkanımızı, Gümüşçay Belediye Başkanımızı, Biga Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettim. Ak Parti Biga İlçe Başkan Yardımcısı Saim Bakar’ın başkanlığını yaptığı Yeniçiftlik Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin işyeri açılışına katıldım.

 

İlgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Biga İlçe Başkanımız Nihat Borazan’a, Biga Teşkilatımıza, Karabiga Teşkilatımıza, Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’a, Gümüşçay Belediye Başkanımız Adnan Pastırmacı’ya, Karabiga Belediye Başkanımız Ahmet Elbi’ye , Biga Muhtarlar Derneği Başkanımız Ayhan Ferah’a , Biga Muhtarlarımıza ve kıymetli Bigalı hemşerilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.




Bu haber 3493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI