thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Önceki, Şimdiki.. Gelecekteki Mi?
Tarih: 22-07-2023 13:25:37 Güncelleme: 22-07-2023 13:27:37 + -


Önceki dönem Çanakkale Belediye Başkanı ve Milletvekili İsmail Özay ile kendisinden sonraki ve halen görevde olan mevcut belediye başkanı Ülgür Gökhan ile Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Öngen bir araya geldiler.


Önceki, Şimdiki.. Gelecekteki Mi?

Hukukçu, turizmci ve çevreci bir iş insanı olarak Çanakkale’nin tanınmış isimlerinden Mehmet Öngen, sahadaki çalışmalarına seçim ofisindeki çalışmalarını ekleyerek Çanakkale Belediye Başkan aday adaylığı çalışmalarını hızlandırdı. Öngen, 37 yıl önce SHP Ayvacık İlçe Başkanı olarak başladığı siyasi yaşamında, uzun yılların birikim ve vizyonunu, büyük bir enerji ile şimdi Çanakkale Belediye Başkanlığına taşımayı hedefliyor.

 

Mehmet Öngen uzun bir süredir sahada çalışmalarını yürütüyor; örgütü ile esnafla, vatandaşlarla, STK’lar ve meslek örgütleriyle görüşmelerini sürdürüyordu. İnönü caddesi İşkur karşısı, 49 noda bulunan Muhtaroğlu apartmanının 20 nolu dairesinde ofisini açan Öngen, partililerle, vatandaşlarla görüşmelerini sürdürüyor.

 

Av. Mehmet Öngen, Çanakkale’de yıllardır hep aynı kişiler üzerinde odaklanan ve bu nedenle keskin gruplaşmalara yol açan anlayışların dışında kalmaya özen göstererek, vizyonu ve projeleri ile öne çıkmaya dikkat eden bir isim. Seçim ofisinde ağırlıklı olarak kendi alanlarında uzman olan kişilerle birlikte oluşturduğu projeler üzerine çalışıyor. Bunun yanında özellikle kadınlardan ve gençlerden oluşan geniş bir ekiple birlikte yol alıyor.

 

5 YILDA ÇANAKKALE'Yİ DEĞİŞTİRME SÖZÜ VERDİ!

Öngen yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ben belediye başkanlığı makamına, hizmet ve kentimiz için yeni projeler üretmek için gelmeyi hedefliyorum. Bunca yıllık iş hayatımda, yurt içinde ve yurt dışındaki yaşadığım deneyimlerimi kurduğum iş-sanat-siyaset dünyanın tanınmış insanları ile ilişkilerimi, bu güzel kentimize aktarmaya hazırlanıyorum. Bu muhteşem kentimizi,  yılın sonunda kimsenin tanıyamayacağı bir estetik güzelliğe kavuşturabilirim. Turizmde ve kültürde büyük bir atılım yaptırabilirim. Yaşamımda birçok kereler ve bölgelerde bahsettiğim gelişme dönüşümlerini gerçekleştiren biri olarak söylüyorum ki; hiç bir şey imkansız değildir. Yeter ki; hayal edin ve bunu yaşama geçirmek için organize bir disiplini ortaya koyun. Ama tek başınıza değil ortak akıl ve sinerji ile. Kentlilerimizle hep birlikte" ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANLAR VE ADAY BİR ARADA

Önceki dönem Çanakkale Belediye Başkanı ve Milletvekili İsmail Özay ile kendisinden sonraki ve halen görevde olan mevcut belediye başkanı Ülgür Gökhan ile Çanakkale Belediye Başkan adayı Mehmet Öngen bir araya geldiler.




Bu haber 2751 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI