thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Eski Vekil Olarak Çok İddialısınız.. Biraz Tevazu..”
Tarih: 28-05-2023 10:40:31 Güncelleme: 28-05-2023 10:41:31 + -


Eski AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın Danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’nın tüm uyarılara rağmen; Çanakkale’nin siyasetini, ekonomi dünyası ve bürokrasisini dizayn etmesinin bedelini Ak Parti 14 Mayıs gecesi yaşadı. Hem birinci parti olma özelliğini hem de bir vekilini kaybeden AK Partide şimşekler eski vekil Bülent Turan ve danışmanı üzerinde.


“Eski Vekil Olarak Çok İddialısınız.. Biraz Tevazu..”

Yıllarca tüm uyarılara rağmen her şartta danışmanı Yavuzhan Ahıskalı’ya sahip çıkarak destek veren Bülent Turan’ın “Danışman Siyaseti” 14 Mayıs akşamı pahalıya patlamıştı. Girdiği her seçimde Çanakkale’de birinci parti olan AK Parti CHP’den açık ara fark yerken; bir milletvekilini de İYİ Parti’ye kaptırdı. Parti içerisinde öfkelerin hedefinde ise Danışman Siyaseti yürüten eski Milletvekili Bülent Turan ve danışmanı Yavuzhan Ahıskalı var.

 

AYLARDIR “DANIŞMAN” DİYEN TEK İSİM..

Eski milletvekili Bülent Turan’a Danışman Siyasetinin yanlış olduğunu ise aylardır söyleyebilme cesaretini gösteren isim ise ÇTSO Yönetim Kurulu Bşakanı Selçuk Semizoğlu oldu. Eski milletvekili Bülent Turan, Danışmanı Yavuzhan Ahıskalı ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bir aday üzerinde uzlaşarak Selçuk Semizoğlu’nun karşısında yer almış, AK Partili ve CHP’li iş adamlarına telkinlerde bulunulmuştu.

 

Çanakkale’nin İş Dünyasının en büyük STK’sı olan oda seçimlerine siyasetçilerin ve özellikle Danışman Yavuzhan Ahıskalı’nın müdahale etmesine Selçuk Semizoğlu sert tepki göstermişti. Seçimlerden zaferle çıkan Semizoğlu; tepkisini de her platformda dile getirmeye devam ediyordu.

 

“YOKSA BU SIĞ SUYUNUZDA SİZDE DANIŞMANINIZLA BİRLİKTE BOĞULURSUNUZ”

Eski AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın Çanakkale’de uygulamaya koyduğu ve büyük tepki çektiği “Danışman Siyaseti” 14 Mayısta hezimete uğradı. Partililerin hedefi haline gelen eski vekil Turan ve danışmanı Ahıskalı; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için kampanya yürütürken muhalefeti “Danışmanlar” ve “Kötü yönetim” üzerinden eleştirmesine tepki gösteren isim ise ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu oldu.

 

Eski Milletvekilinin sosyal medyada muhalefete yönelik yaptığı eleştirileri içeren videonun altına yorum yapan Semizoğlu; “Sayın eski vekil öncelikle danışmanınıza yapılan eleştiriye sahip çıkmanız, gerçekten takdire şayan. Tabi ki ekip arkadaşınıza sahip çıkmanız çok doğal. Ancak gerçek şunu gösteriyor ki; bu pilav daha fazla su kaldırmıyor. Bence sizin çapınızda bir insanın daha toplumun gerçek sorunları ile ilgili açıklama yapması gerekiyor. Yoksa bu sığ suyunuzda sizde danışmanınızla birlikte boğulursunuz” ifadelerini kullandı.

 

“VEKİLİN VEKİLİ OLMAZ.. DOLAYISIYLA VEKİLİN DANIŞMANININ HÜKMÜ DE OLMAZ”

Eski milletvekili Bülent Turan’a tavsiyelerde de bulunan Semizoğlu; “Bence toplumun gerçek sorunları ile ilgili konuşma yapsanız daha yerinde olurdu. Danışman siyasetini bu açıklamanızla kabul etmiş oluyorsunuz. Danışman Siyasetinin ne ilime ne ülkeme fayda sağlamayacağına inanıyorum. Aksini düşündüğünüzde dolaylı değil direkt olarak sizinle her platformda karşı karşıya gelmek istediğimi tekrar dile getiriyorum. Vekil olduğunuzu unutmayın. Vekilin vekili olmaz, dolayısıyla vekilin danışmanının da bir hükmü olmaz. Bir eski vekil olarak çok iddialısınız. Biraz tevazu…..."




Bu haber 7757 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI