thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çanakkale'de Bir Tek O Halkın İçinde..

Tarih: 11-05-2020 04:01:34 Güncelleme: 11-05-2020 05:53:34 + -


Türkiye'de 11 Mart 2020 tarihinde ilk kez görülen Corona Virüsü etkisini sürdürürken, Çanakkale'de hemen her gün yapılan çalışmaları denetleyen, yönlendiren ve bu süreçte esnaf ve vatandaşların yanında durarak göz dolduran tek isim Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan oldu. İlk günden itibaren gerekli tedbirleri alarak çalışmalara katılan Ülgür Gökhan geçtiğimiz günde meclis üyeleri ile esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.


Çanakkale'de Bir Tek O Halkın İçinde..

Corona Virüsü salgını ile birlikte Çanakkale'de siyasiler, milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri sokağa çıkmaya çekinirken; hemen her gün işinin başında çalışmaları denetleyen, vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmekten çekinmeyen tek isim Ülgür Gökhan oldu. Salgının başlamasıyla birlikte belediye hizmet binasında, toplu taşıma araçlarında hijyeni sağlamak için çalışma başlatılması talimatını veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kentin her bir noktasında da günlerce dezenfektasyon çalışması yaptırdı.

 

ÜLGÜR GÖKHAN ESNAF ZİYARETLERİNİ ARTTIRDI

Çanakkale'de de uygulanan kepenk kapatma yasağı uygulanması ile birlikte ilk günden bu aralıklarla esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yasağa tabi olmayan esnaf ise müşterisi olmadığı için gününü siftah yapmadan geçiren halka ve esnafa moral vermek amacıyla çarşıda, sokakta dolaşmaktan çekinmedi.

Geçtiğimiz gün yanına Belediye Meclis üyelerini de alan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan iki gün boyunca meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafa moral veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ardından da vatandaşlarla tohum ve bitki dağıtımında bir araya geldi.

 

297 MİLYON LİRALIK BÜTÇEYİ HALK SAĞLIĞINA HARCAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Sosyal medyadan da vatandaşlara videolar aracılığı ile seslenen ve sürekli gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bu süreçte Çanakkale Belediyesinin tüm ikincil planda olan harcamalarını erteleme kararı aldığını duyurmuştu.

 

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan yaptığı açıklamada; "Tüm dünyayı saran ve küresel olarak adlandırılan Korona Virüs (COVİD-19) salgını hastalığı ile mücadele kapsamında, ülkemiz ve kentimiz üzerinde yaratacağı  sosyal, ekonomik ve ticaret hayatına yönelik alınan tedbirler nedeni ile ivedilikli olarak 2020 yılı bütçemizin kullanımında yeniden bir planlama yapma zorunluluğu ortaya çıkmıştır. Bu kapsamda tüm harcamalar, öncelikle halkımızın ve personelimizin esenliğini ve sağlığını korumak, kurumumuzca sunulan hizmetlerin sürekliliğini sağlamak üzere yapılacak, olan mal, malzeme alım ve yapım işleri  ihtiyaç ve ivediliğine göre önceliklendirilerek acil olmayanlar salgın sona erinceye kadar ötelenecektir" ifadelerini kullanmıştı.




Bu haber 6275 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI