thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Yerel Seçimlere Kendi Adımız Ve Adaylarımızla Katılacağız"

Tarih: 01-10-2023 09:37:08 Güncelleme: 01-10-2023 09:39:08 + -


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Deva Partisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut "Yerel seçimlere bugün itibariyle 6 ay kaldı. Deva Partisi olarak gerek sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlardan aldığımız geri dönüşler gerek teşkilat içi beklentiler, benimsenen görüşler üzerine yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Yerel Seçimlere kendi adımızla, kendi logomuzla, kendi adaylarımızla katılma kararı aldık”



31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler öncesinde Deva Partisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut "Yerel seçimlere bugün itibariyle 6 ay kaldı. Deva Partisi olarak gerek sahada yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlardan aldığımız geri dönüşler gerek teşkilat içi beklentiler, benimsenen görüşler üzerine yapmış olduğumuz istişareler neticesinde Yerel Seçimlere kendi adımızla, kendi logomuzla, kendi adaylarımızla katılma kararı aldık” dedi.

 

Deva Partisi Çanakkale İl Başkanı Av. Kemal Kavut yerel seçimler ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; Çanakkale’de 12 ilçe 11 beldede toplam 23 belediyede Deva Partisi kimliğine yakışan, liyakat sahibi, halka hizmeti şiar edinen, demokrasi, adalet, özgürlüğü öncelik olarak benimseyen ve aday olduğu seçim bölgesinde halkın teveccühünü, sevgisini kazanmış adaylarımız ile Yerel Seçimlere katılacağız. Bu çerçevede aday belirleme çalışmalarımız başlamıştır. Almış olduğumuz bu kararın Çanakkale’mize hayırlı olmasını umut ediyoruz. 30 Martta yapılacak seçimleri demokrasi şölenine dönüştüreceğiz” dedi.

 

“UMUTSUZLUK YOK, DEVA PARTİSİ VAR”

Deva Partisi İl Başkanı Av. Kemal Kavut; “Biz bugün itibariyle demokrasi meşalesini yaktık. Bize inanan, bizimle birlikte olmak isteyenleri bu meşalenin arkasında olmaya davet ediyoruz. Biz bu yolun iktidar yolu olduğuna inanıyoruz. Milletimizin önceliğinin Demokrasi, Adalet, Özgürlük, Liyakat olduğu zaman bu kavramları özümseyen, karşılayan bu millete hak ettiği hizmeti verecek olan, bu milleti hak ettiği refah seviyesinde yaşatacak olanın Deva Partisi olacağı anlaşılacaktır. Bugün kötü günler geçiriyor olabiliriz, millet olarak hak etmediğimiz kadar kötü yönetiliyor olabiliriz ama umutsuzluk yok Deva Partisi var. Deva Partisi iktidarında güzel günler hiç olmadığı kadar yakın!" dedi




Bu haber 1191 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI