thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



MHP’de ‘Sürpriz’ Çanlı Aday

Tarih: 18-02-2015 14:38:12 Güncelleme: 18-02-2015 14:52:12 + -


Yaklaşmakta olan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde Çanakkale’den milletvekili olmak isteyen aday adayları da partilerinden tek tek adaylıklarını açıklamaya başladılar. Milliyetçi Hareket Partisi’nde de aday adayları arasında heyecan yaşanırken Çan’dan MHP Çanakkale Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan sürpriz bir isim ortaya çıktı.


MHP’de ‘Sürpriz’ Çanlı Aday

MHP’den aday adaylığını açıklayan Günay Uçar’ın Çan’da oldukça iddialı olduğu belirtiliyor. Babası geçmiş dönemlerde MHP Çanakkale il yönetiminde birkaç dönem görev yaparken; kardeşi 1996-1997 yıllarında Çanakkale Ülkü Ocağı İl Başkanlığı görevinde bulundu. Çan’ın sevilen ailelerinden olması ve hem babasının hem de kardeşinin MHP İl yönetimlerinde görev alması, teşkilatta Günay Uçar’ın adaylığa sempatiyle bakılıyor. Bu da Günay Uçar’ı MHP’de ciddi adaylardan biri haline getiriyor.

 

MHP’den adaylığını açıklayan Günay Uçar yaptığı açıklamada; “Ülkücü dünya görüşüne sahip bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. Üniversite yıllarımda Bursa Ülkü Ocağında görevlerde bulundum. Memuriyet yıllarımda da üyesi olmaktan her zaman gurur duyduğum Türkiye Kamu – Sen Konfederasyonuna bağlı,  Türk Enerji - Sen Tekirdağ İl temsilciliği, ayrıca Tekirdağ Türk Ocağı Yönetim kurulu üyesi olarak iki dönem görev yaptım.”

 

“ÇANAKKALE’MİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

 

“Rahmetli Babam Çanakkale MHP İl yönetimin de bir kaç dönem görev yaptı. Kardeşim de 1996-1997 yılları arasında Çanakkale Ülkü Ocağı İl başkanlığı görevini yürüttü. Artık aktif siyaset yapma zamanının geldiğini düşünerek, Milletvekili adayı olarak saygıdeğer Çanakkaleli vatandaşlarımızın iradesine, teveccühüne ve tercihine talip oldum. Cenab-ı Hakk’ın takdiri ve siz değerli hemşerilerimin destekleriyle Çanakkale’mize milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum."

 

“Seçilmem halinde büyük bir şeref ve mesuliyetle yürüteceğim Çanakkale milletvekilliği görevinde, doğup ekmeğini yediğim, havasını soluduğum Çanakkale’ye ve Çanakkalelilere TBMM imkânları nispetinde var gücümle hizmet edeceğim. Çanakkale’ye ve Çanakkalelilere hizmeti bir borç bilmem sebebiyle şehrimize dair her konuda çözümün bir parçası olmak için gece gündüz çalışacağım. Bu görevi yürütürken cefakâr, fedakâr ve vefakâr muhterem hemşerilerimin destek ve yardımları en büyük enerji kaynağım olacaktır” ifadelerini kullandı. 

 

MHP Çanakkale Milletvekili aday adayı Günay Uçar; 1968 yılında Çanakkale’nin Çan ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimin ardından 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. Tekel Genel Müdürlüğü ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığında Mühendis ve Yönetici olarak görev yapan Günay Uçar; evli ve üç çocuk babası.

 




Bu haber 6429 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI