thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Milletvekili Seçilen Bülent Öz’e Çan’da Sevgi Seli

Tarih: 08-06-2015 07:17:41 Güncelleme: 08-06-2015 08:20:41 + -


25.Dönem seçimlerinde Çanakkale’de açılan sandıkların çıkarttığı sonuçlara göre CHP’den Muharrem Erkek ve Bülent Öz, AK Parti’den Bülent Turan, MHP’den ise Kürşat Tuna mecliste Çanakkale’yi temsil edecekler. CHP ikinci sıra adayı olarak seçimlerden başarıyla çıkan Bülent Öz’e Çanlılar yoğun sevgi gösterisinde bulundular.


Milletvekili Seçilen Bülent Öz’e Çan’da Sevgi Seli

Seçim sonuçlarını Çan İlçe Seçim bürosunda takip eden Bülent Öz, kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra partililerle bir araya gelerek kutlamalara başladı. Öz yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 ay önce başladığımız seçim çalışmalarına bugün son noktayı koyarak halkımızın takdirine bıraktık. Bugün halkımız Çanakkale’de CHP dedi. Sonuçlara göre Çanakkale’den 2 CHP, 1 MHP, 1 AKP Milletvekili adayı, asil olarak milletvekili oldu. Ben Çanakkale’miz için, Türkiye’miz için sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Seçim çalışmalarımız boyunca CHP’nin seçim vaatlerini köylerde ve ilçelerde yaptığımız çalışmalarda belirttik.”

“Geçim derdinde olan her vatandaşımıza projelerimizi sunduk. Bu projeler halkımızın refah düzeyini arttırmaya yönelikti. Çanakkale’de bunu başardığımıza inanıyorum. Yıllarca hayatımda güler yüzlü ve cana yakın biri oldum. Bu karakterimi siyasete de aktardığıma inanıyorum. Bundan sonra da bu çizgimi hiç bozmayacağım. Şu vatandaş diğer partiden diye ayırmayacağım, bu zamana kadar asla böyle bir ayrım yapmadım. Hiçbir siyasi fikir, düşünce ayrımı yapmadım, bundan sonrada böyle bir ayrım yapmayacağım. Tüm vatandaşlarımı kucaklayan bir siyaset anlayışına sahibim. Tüm Çanakkale halkının ve köylerin, ilçelerin tüm sorunlarını meclise taşıyacağım. Tüm Çanakkale halkına desteklerinden dolayı şahsım olarak teşekkür ediyorum’’ dedi.

 




Bu haber 6902 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI