thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Karakoldaki Skandal 9 Ay Sonra Ortaya Çıktı!

Tarih: 24-12-2019 06:29:32 Güncelleme: 24-12-2019 07:26:32 + -


Çanakkale'nin Ayvacık ilçe karakolunda yaşanan skandal olay 22 Mart 2019 tarihinde yaşandı. Gözaltındaki genç karakolda acımasızca dövüldü. Silindiği söylenen görüntüler nedeniyle polis memurları hakkında işlem yapılmazken; görüntüler darp edilen gence sızdırılınca skandal ortaya çıktı.


Karakoldaki Skandal 9 Ay Sonra Ortaya Çıktı!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşanan polis şiddeti aradan geçen 9 ayın ardından Show TV ana haber bültenine gönderilen görüntülerle ortaya çıktı. Show TV'de yayınlanan haberde yaşanan skandal ve görüntüler şöyle;

 

ÖNCE KARAKOLUN ÖNÜNDE.. SONRA NEZARETTİ..

"22 Mart 2019 gecesi saat 02.00 sularında Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde emlakçılık yapan bir genç üzerinde kimliği olmadığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan genç Ayvacık ilçe karakoluna getirildi. Bu esnada karakol Amiri olduğu ileri sürülen ile ismi açıklanmayan genç karakol girişinde karşılaştı. 10 kadar polisin önünde karakol amiri olduğu ileri sürülen şahıs, ismi açıklanmayan gence saldırdı. Yumruk ve tekmelerle darp edilen genç, daha sonra emniyet amirinin talimatı ile nezarete atıldı.

 

GÖRÜNTÜLER SİLİNİNENCE KOVUŞTURMAYA GEREK DUYULMADI!

22 Mart gecesi karakol önünde ve nezarette Emniyet Amiri olduğu iddia edilen pijamalı şahıs tarafından tekme ve yumruklarla darp edilen genç daha sonra savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.  Karakoldaki şiddet iddiası ile harekete geçen savcılık, olay gecesine ait görüntülerin silinmiş olması sebebiyle başlatılan soruşturma için 'Kovuşturmaya yer olmadığı' kararı verdi.

 

GÖRÜNTÜLER KAPININ ALTINDAN ATILDI!

9 ay önce yaşanan skandal olayda darp edilen genç hakkını hukuki yollardan arayamayınca hayatına devam etti. Ta ki geçtiğimiz güne kadar.. kimliği belirsiz kişi veya kişilerce; karakolda darp edildiği geceye ait görüntüler gencin işyerinin kapısının altından atıldı! Silindiği belirtilen ve soruşturma açılmayan karakolda ki darp olayı ile ilgili genç tekrar savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Görüntüleri daha sonra da Show TV ana haber bülteni ele geçirince Ayvacık'ta yaşanan skandal olay tüm Türkiye'de duyuldu.

 

SKANDAL TV'DE ORTAYA ÇIKTI.. ANINDA SORUŞTURMA İZNİ VERİLDİ

Show TV ana haber bülteninde skandal görüntülerin haber olarak ortaya çıkması sonrasında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü de basın açıklaması yayınladı. Yapılan açıklamada söz konusu personel için soruşturma izni verildiği belirtilerek; "21.12.2019 günü Show TV Ana Haber Bülteninde yayımlanan ve İlimiz Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğünde, 22 Mart 2019 günü saat 01.30 sıralarında meydana gelen olay ile ilgili olarak, yapılan idari soruşturma neticesinde, 29.07.2019 tarihinde olaya karışan Emniyet Personeli hakkında soruşturma izni  verilmiştir. Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan adli soruşturma süreci halen devam etmekte olup, konunun detaylı olarak incelenmesi amacıyla müfettiş talebinde bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleri yer aldı.



HABER VİDEOSU





Kaynak: Show TV Ana Haber

Bu haber 12204 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI