thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP'den "Büyük Bahar" Yürüyüşü

Tarih: 30-03-2019 12:43:44 + -


Yarın tüm Türkiye'de sandık başına gidilirken; CHP seçim sloganı olan "Mart'tan Sonra Bahar" temasıyla seçim yasakları öncesinde Büyük Bahar Yürüyüşü gerçekleştirildi. Türk Bayrakları ve marşlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş sonrasında konuşma yapan Ülgür Gökhan, tüm seçmenleri CHP'ye ve kendisine oy vermeye davet etti.


CHP'den

Seçim Yasakları öncesinde CHP Çanakkale il merkezinde 'Büyük Bahar Yürüyüşü' ismiyle son seçim çalışmasını gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş, Mümtaz Pirinççiler Meydanı, Çarşı Caddesi ve İnönü Caddesinin ardından Cumhuriyet Meydanında son buldu.

 

CHP'nin yanı sıra Millet İttifakının diğer ortağı olan İYİ Partili yöneticilerinde katıldığı yürüyüşte Belediye Başkan Adayı Ülgür Gökhan'a CHP'li Yöneticiler, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarının yanı sıra partililer ve vatandaşlarda katıldılar. Kortejin önünde bando takımı ve Türk Bayraklarının taşınması dikkat çekerken Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttı.

 

"SANDIĞA GİDİP OYUNUZU KULLANIN"

Büyük Bahar Yürüyüşünün ardından Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara hitap eden Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, yerel seçimlerin önemine değinerek vatandaşları sandığa giderek oy vermelerini istedi. Gökhan; "3 aylık yorucu bir sürecin ardından yarın sandık başına gideceğiz. Tüm seçmenlerin sandık başına gitmesini ve oy kullanmalarını istiyorum. Bizler bu süreç içerisinde gece gündüz çalışarak projelerimizi ve yaptıklarımızı kentli hemşerilerimize anlattık. Yarın sandıklar açıldığında büyük bir zafer kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

"KAYNAKLAR HALKIN KAYNAKLARIDIR, HALK İÇİN KULLANDIM"

Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, vatandaşların oylarına talip olduklarını belirterek; "Çanakkale'nin Belediye Başkanı olarak her zaman söylediğim gibi; bu şehrin kaynakları halkın verdiği vergilerden elde edilmiştir. Bu kaynakları partili-partisiz ayrımı yapmadan, yandaşları zengin etmeden halkın çıkarları ve menfaatleri için kullandım. Yarın da seçimi kazandığımızda önümüzdeki 5 yıllık süreçte de aynı şekilde davranacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

"AK PARTİ KAZANAMAZSA İKTİDARDAN YATIRIM GELMEZ SÖYLENTİLERİNE KANMAYIN"

Belediye Başkan adayı Ülgür Gökhan, uzun süreden bu yana Çanakkale'nin CHP tarafından yönetildiğine dikkat çekerek; "Duyuyoruz ki birileri AK Parti kazanamazsa iktidardan Çanakkale'ye yatırım gelmez deniliyormuş. CHP'li bir belediye olarak yatırım gelmezmiş. 17 yıldır CHP'li bir belediye başkanı olarak yatırım gelmemiş de ne olmuş? Maaşları mı ödeyemedik, yatırım mı yapamadık. Biz kaynaklarımızı yine verimli kullanırız. Yatırım gelmez sözlerine de kanmayın, devlet herkesin devletidir, yatırımda gelir, hizmetlerde gelir. Bu konuda söylentilere kanmayın, sandığa gidin ve oylarınızı bize verin" çağrısında bulundu.




Bu haber 3457 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI