thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çanakkaleli Genç Girişimcilerden Anıtkabir'e Ziyaret

Tarih: 06-03-2020 13:28:38 Güncelleme: 06-03-2020 13:39:38 + -


TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, Ankara temasları çerçevesinde Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundular.


Çanakkaleli Genç Girişimcilerden Anıtkabir'e Ziyaret

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu, Ankara temasları çerçevesinde Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulundular.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI MİLLET KÜTÜPHANESİ ZİYARETİ

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu ayrıca Selçuklu, Osmanlı ve çağdaş mimarisinden esintiler taşıyan, 134 farklı dilde 4 milyondan fazla kitap koleksiyonu ve 120 milyon makale ve rapor, 550 bin e-kitap ile Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olan Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi’ne ziyaret gerçekleştirildi.

 

Ziyaretlerde, Çanakkale GGK İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay , Komite Üyeleri Mücahit Esin, Zekeriya İşseven, Cem öner, Salih Can Eriş, Berkan Küçükoğlu, Mehmet Fatih Özen ve Doğan Deniz yer aldı.

AK PARTİ ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ İSKENDEROĞLU’NA ZİYARET

TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, daha sonra da TBMM'ye geçerek AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, Çanakkale GGK İcra Komitesi Başkanı Orçun Oktay, Komite Üyeleri Mücahit Esin, Zekeriya İşseven, Cem Öner, Salih Can Eriş, Berkan Küçükoğlu, M.Fatih Özen ve Doğan Deniz katıldı.  Ziyarette öncelikle Başkan ve İcra Komitesi Üyeleri firmaları, sektörlerinin durumları hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundular.

 

Başkan Orçun Oktay, TOBB’un Türkiye’nin 81 ilinde yer alan oda ve borsalardan 18-40 yaş arası girişimcilerin oluşturduğu bir yapı olduğunu belirterek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu olarak, ülkemize ve İlimize olan sorumluluklarının bilincinde olduklarını, ellerini taşın altına koyacaklarını belirten Oktay, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na misafiperlikleri için teşekkür ederek İcra Komitesi olarak Çanakkale’de genç girişimcilerle bir araya gelmeleri için düzenleyecekleri bir toplantıya davet ettiklerini belirtti.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin her zaman İlin gelişimi adına gerçekleştirecekleri faaliyet ve projelere destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Milletvekili İskenderoğlu ziyarette genç girişimcilerle, Genç girişimciler kurulu üyelerinin sektörleri, İl ve Ülke ekonomisi ve girişimcilik alanında uzun bir sohbet gerçekleştirdiler. Ziyaret sonrasında, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ziyaretlerinin anısına AK Parti Milletvekili İskenderoğlu’na plaket takdiminde bulundular.




Bu haber 3049 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI