thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


"Bülent Turan Talimatıyla Yapılan Tahsisin Amacı Nedir?"
Tarih: 06-10-2022 05:42:59 Güncelleme: 06-10-2022 05:44:59 + -


Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, sosyal medyada yaptığı paylaşımla şok bir iddia ortaya attı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın bizzat talimatıyla Çanakkale’de bir dernek başkanına araç tahsis edildiğini öne süren Özsüer; Turan’a “Bu tahsisin amacı nedir” sorusunu yöneltti.



Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, İl Özel İdare gibi bir kamu kuruluşunun kullanımında olan aracın bir dernek başkanına bizzat AK Partili Bülent Turan tarafından tahsis edildiğini iddia ederek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Çanakkale İl Özel İdaresi uhdesine kiralanmış olan 59 E. …… Plakalı Siyah Renk Renault Marka Megane model araç Çanakkale’de faaliyet gösteren hangi dernek başkanına tahsis edilmiştir? Talimatı bizzat Ak Parti Milletvekili Bülent Turan tarafından verilen bu tahsisin amacı nedir? Çanakkale ‘de isteyen her derneğe vakıf ve kuruluşa İl Özel İdaresi araç tahsis ediyor mu? Ediyorsa bunu hangi kanuna ve hangi yönetmeliğe dayanarak yapıyor" sorularını yöneltti.

 

"İSTEYEN HERKESE TAHSİS YAPILIYOR MU"

Vahap Özsüer sorularını şöyle devam etti; "Çanakkale’de kamu yararına faaliyet gösteren onlarca dernek varken araç tahsisi yapılan bu derneğin ayrıcalığı ve üstünlüğünün sebebi nedir? Ak partinin Roman camiası üzerindeki popülist politikasının bu tahsis ile bir ilgili var mıdır? Şehit ve gazilerimiz ile ilgili olarak kurulan ve sadece şehit aileleri ve gazilerimize hizmet veren derneklerin de bu talepleri karşılanıyor mu? Bu soruların ilgililer tarafından cevaplanarak Çanakkale kamuoyunun merakının giderilmesini diliyor ve bekliyorum" ifadelerini paylaştı.




Bu haber 6109 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI