thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bağırsak Kanserlerinde Kapalı Ameliyat Avantajı

Tarih: 17-07-2018 11:32:41 + -


3. Basamak sağlık kuruluşlarında yapılan yüksek riskli Cerrahi operasyonların başarıyla yapıldığı Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde ilk kez Laparoskopik Çekum tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.


Bağırsak Kanserlerinde Kapalı Ameliyat Avantajı

3. Basamak sağlık kuruluşlarında yapılan yüksek riskli Cerrahi operasyonların başarıyla yapıldığı Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde ilk kez Laparoskopik Çekum tümörü ameliyatı gerçekleştirildi.

 

Geçtiğimiz günlerde sağlık problemleri nedeniyle Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine gelen 75 yaşındaki bayan hastaya yapılan tetkikler sonucunda Genel Cerrahi Uzmanımız Op.Dr. Mehmet Ali Karacaer tarafından Çekum Tümörü teşhisi konuldu. Başarılı operasyonlara imza atan Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Ufuk Tali, Op. Dr. Mehmet Ali Karacaer ve Op. Dr. Temel Bulut tarafından operasyonu gerçekleştirilen Sağ kalınbağırsak başlangıç tümörü olarak bilinen bu kanser hastalığında sağ bağırsağın tamamı alındı, karaciğere ve barğırsağın sol tarafına yayılan kanser dokusu tamamen çıkarılarak tedavi sağlandı. Kapalı bir şekilde gerçekleştirilen operasyonda hasta kısa sürede ayağa kalkarak hızlı bir iyileşme süreci sonucunda sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

 

Teknolojik gelişmelerin yakından izlenerek birebir Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde uygulandığını dile getiren Hastane Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali “Tüm kanser ameliyatlarımız tecrübeli ekibimiz ve donanımlı ameliyathanemiz sayesinde başarılı bir şekilde uygulanmaktadır. Endoskopik işlemlerimizin kısa bir sürede sıra beklemeden uygulanmasıyla hastamızın tanısı hızlı bir şekilde konulup tedavisi hızlandırılabiliyor. Pankreas kanserleri, yemek borusu kanserleri, mide ve incebağırsak kanserleri, Kapalı fıtık, kasık fıtığı, obezite ameliyatlarının kapalı bir şekilde gerçekleştirildiği hastanemiz, sadece kendi şehrimizde değil civardaki şehirlerden ve bölgelerden hasta almakta olup Bölge Hastanesi olma yolunda ilerlemektedir” dedi.




Bu haber 3481 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI