thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Vali Aktaş Yılbaşında Görevli Personelleri Ziyaret Etti

Tarih: 01-01-2021 09:25:03 Güncelleme: 01-01-2021 09:28:03 + -


Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Yılbaşında Çanakkale il genelinde görev yapan güvenlik, sağlık gibi birçok kurumda çalışan personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.


Vali Aktaş Yılbaşında Görevli Personelleri Ziyaret Etti

Çanakkale’ye geldiği günden bu yana kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sokak ve caddelerde halkla iç içe olan Çanakkale Valisi yeni yılda da görevi başında olan kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışanları yalnız bırakmadı. Yeni yılda Vali Aktaş’ın ilk ziyaret ettiği yer ise Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servisleri oldu. Sağlık personellerinin yanı sıra hastanelerin acil ünitesinde tedavi gören hastalarla görüşen ve sohbet eden Vali İlhami Aktaş, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özverili çalışmalarda bulunan hastane personellerinin de yeni yılını kutlayan Vali İlhami Aktaş, personele görevlerinde başarılar diledi.

 

İLK ZİYARET SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALARA

Ardından yılbaşı münasebetiyle 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, çalışanların yeni yılını kutladı. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali İlhami Aktaş, çalışanlarla bir süre görüşerek sohbet etti.  Sonrasında Anafartalar Polis Merkezi Amirliği ve Kepez Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, polis merkezlerinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin “Yeni Yılını” kutladı.

POLİS VE JANDARMA EKİPLERİNİN YENİ YILLARINI KUTLADI

Ardından Opel Polis Uygulama Noktası, Tekzen Polis Uygulama Noktası ve GESTAŞ feribot iskelesinde görev yapan polis memurlarını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Görevli Polis memurlarıyla bir süre görüşerek yapılan uygulamalarla ilgili bilgi alan Vali İlhami Aktaş, polis memurlarına görevlerinde başarılar diledi.

İTFAİYE ÇALIŞANLARIYLA SOHBET

Vali İlhami Aktaş, Dardanos ve Güzelyalı Jandarma Uygulama Noktalarını da ziyaret etti. Görevli jandarma personellerinin “Yeni Yılını” kutlayarak yapılan uygulamalarla ilgili jandarma personellerinden bilgi alan Vali İlhami Aktaş, Yılbaşı ziyaretleri kapsamında Çanakkale İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, personele çalışmalarında başarılar diledi.




Bu haber 3833 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI