thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Seçim Sonuçları İlimiz, Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olsun”

Tarih: 01-04-2024 16:17:51 Güncelleme: 01-04-2024 16:18:51 + -


Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yayınladığı mesaj ile 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarının Çanakkale, Türkiye için temennilerde bulundu. Semizoğlu; “31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye’de güven ve huzur ortamında tamamlanan yerel seçimlerin ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


“Seçim Sonuçları İlimiz,  Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olsun”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu yayınladığı mesajında; “31 Mart 2024 tarihinde tüm Türkiye’de güven ve huzur ortamında tamamlanan Yerel Seçimlerin ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Seçimler, Çanakkale’mizde de Çanakkale halkına yaraşır bir şekilde gerçekleşmiştir. Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Muharrem Erkek’i ve seçilen diğer ilçe ve belde belediye başkanlarımızı gönülden kutluyor, Çanakkale’ye hizmet için aday olmuş olan tüm adaylarımıza da gösterdikleri düzeyli mücadeleleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ÇANAKKALE’YE HİZMET ETMEK ŞEREFLİ BİR VAZİFEDİR”

Tüm adayları kutlayan Semizoğlu; “Çanakkale’ye hizmet etmek şerefli bir vazifedir. Bu vazifeyi ifa edecek olan seçilmiş ve atanmış yerel tüm dinamiklerin artık belirsizlik ortamından çıkıp işlerine ve işlerinin gerektirdiği sorumluluğa adapte olmaları, “ben” değil “biz” olma anlayışı ile siyaset rozetlerini ceketlerinin arkalarında bırakarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaları öncelikli beklentilerimizdir” dedi.

 

“ÇTSO OLARAK HEP AYNI YERDEYİZ..”

Çanakkale’nin acilen çözülmesi gereken sorunları olduğunu hatırlatan Semizoğlu; “Her türlü siyasi düşünceye sahip yaklaşık 10 Bin üyemiz ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz hep aynı yerdeyiz. Siyaset üstü yaklaşım prensibimiz ile Çanakkale’mizin acil çözüm bekleyen sorunlarının çözülmesi, eşsiz güzellikteki İlimizin bu ayrıcalıklı konumuna yakışır yetkinlikte yönetilmesi için elimizden gelen katkıyı vermeye hazırız. Bizim siyaset anlayışımız taraflı bir siyasi yaklaşım değil, Çanakkale’nin sürdürülebilir gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmak üzere hizmet yanlısı bir yaklaşımdan ibarettir” ifadelerini kullandı.

 

“KAZANAN DAİMA ÇANAKKALE VE ÜLKEMİZ OLSUN..”

Semizoğlu açıklamasına şöyle son verdi; “Çünkü bu Ülke için canlarını veren şehitlerimizin hatıralarına borcumuz var, çünkü daha yaşanabilir bir Ülke bırakmak için geleceğimizin teminatı çocuklarımıza borcumuz var.  Bu borcu sadece ve sadece çalışarak, üreterek ödeyebiliriz. Seçilen tüm belediye başkanlarımızın bu anlayış içinde çalışacaklarına olan inancımız ile başarılar diliyor, kazananın daima Çanakkale’miz ve Ülkemiz olmasını temenni ediyoruz.”

 




Bu haber 860 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI