thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Emine Kardelen “Kepez’i Yönetmeye Talibim” Dedi..
Tarih: 20-10-2023 07:20:06 Güncelleme: 20-10-2023 07:28:06 + -


Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a CHP’den rakip çıktı. CHP eski Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunan Emine Kardelen, Kepez Belediye başkanlığı için adaylığını açıkladı.


Emine Kardelen “Kepez’i Yönetmeye Talibim” Dedi..

2019 yılında yapılan yerel seçimlerden Kepez Belediye Başkanı seçilen CHP’li Birol Arslan’a parti içerisinde rakip çıktı. İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinde de bulunan Emine Kardelen, Kepez Belediye başkanlığına adaylığını açıkladı. Kardelen yaptığı açıklamada; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizde bir Cumhuriyet kadını olarak; toplumu kucaklayan ortak değerlerimizle, kadının koruma ve kullanma dengesini ön plana çıkaracak bir Belediye yönetimi hedefliyoruz. Birlikte çok daha iyi bir Kepez için liyakatli ve uzman kadrolarımızla göreve hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Kardelen açıklamalarının devamında; “Kepez’imizin çok daha iyi olması için; hedeflerimiz, planlarımız projelerimiz ve ekibimiz hazır. Kepez’imizin tüm dinamiklerini harekete geçireceğiz, kaynaklarımızı verimli ve sürdürülebilir kullanacağız, şeffaf, hesap verebilir ve adil bir yönetim anlayışı anayasamız olacak” dedi.

 

“SU SORUNU İÇİN AYRIM GÖZETMEKSİZİN, ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”

Kepez’de şebeke su sorununa dikkat çeken Emine Kardelen; “Kepez’imizin su sorunuyla ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl toplantıları yaparak parti ayrımı gözetmeksizin çözüm odaklı çalışacağız. Büyüyen ve gelişen Kepez’imizin ihtiyaçlarına göre kısa, orta ve uzun vadeli plan ve projeler hazırlayacağız. Tüm alt ve üstyapı sorunlarını tecrübeli ve liyakatli ekibimizle çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“ENERJİMİZ VE EKİBİMİZLE GÖREV ALMAYA HAZIRIZ”

Oldukça iddiaları açıklamalarda bulunan Emine Kardelen; “Kepezde yaşan her vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olarak onların sesi olacağız, belediye binasında başkanın makam odasının kapısı olmayacak! Teknolojiyi daha efektif kullanarak belediyemizin online hizmet yelpazesini genişleteceğiz. Vatandaşlarımızın Kepez içinde ulaşım sorununu gidermek üzere ring hatlar oluşturacağız. Sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dost elimizi uzatacağız, gıda, kırtasiye ve giyim yardımları yapacağız. Geçmişten günümüze uzanan sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi geliştireceğiz, ulusal ve uluslararası düzeyde etkinlikler organize edeceğiz. Personelden maksimum verimlilik elde etmek için verimlilik analizleri yapacağız, performansa dayalı maaş artışı ve ödül sistemi uygulayacağız. Enerjimiz ve ekibimizle görev almaya adayız” dedi.




Bu haber 2348 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI