thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP Biga Tam Kadro Sahada

Tarih: 26-04-2023 06:23:34 Güncelleme: 26-04-2023 07:00:34 + -


Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine kitlenmişken, Biga'da da siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Millet İttifakı Çanakkale genelinde yürüttüğü seçim çalışmalarını Biga'da da geçmiş ve yeni tüm siyasetçilerin katılımıyla birliktelik içinde yürütüyor.


CHP Biga Tam Kadro Sahada

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine kitlenmişken, Biga'da da siyasi partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Millet İttifakı Çanakkale genelinde yürüttüğü seçim çalışmalarını Biga'da da geçmiş ve yeni tüm siyasetçilerin katılımıyla birliktelik içinde yürütüyor.

 

Biga'da CHP Biga İlçe Başkanlığı'nın koordinasyonunda geçtiğimiz hafta CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar, Çanakkale Barosu'nun eski başkanlarından Bülent Şarlan, Çanakkale Milletvekili ve ikinci sıra adayı Özgür Ceylan, üçüncü sıra adayı Yeşim Karadağ, önceki dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, eski ilçe başkanı ve aday adaylarından Osman Öztürk ve CHP'li aday adaylarından Firuzan Kardaş, millet ittifakı ortaklarının siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, CHP Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, CHP Biga İlçe Gençlik Kolları Başkanı Biröz Tazıcı ve partililerin katılımıyla seçim çalışmaları gerçekleştirildi.

"SAHADA TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ"

Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Çanakkale Milletvekili ve ikinci sıra adayı Bigalı Özgür Ceylan; "Partimizin her üyesi, partimizde görev yapmış her bir yöneticimiz, başkanımız, şu anda görevi devam eden seçilmiş üyelerimiz ile birlik içinde hareket ediyoruz. Sahada tüm üyelerimizle birlikte çalışıyoruz. Eski belediye başkanlarımız, eski ilçe başkanlarımız, eski yöneticilerimiz, aday adaylarımız, mevcut yöneticilerimiz, partimizin her ferdiyle birlikteyiz. Bu sürecin sonunda sadece biz kazanmayacağız. Tüm Bigalı hemşerilerimiz kazanacak. Tüm Çanakkaleli hemşerilerimiz kazanacak. Tüm vatandaşlarımız kazanacak. Ülkemize baharı getirmek için çalışıyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin sona ermesi için çalışıyoruz. Seçimin hemen ertesi günü genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde ülkemiz için belirlediğimiz tüm çalışmaları, verdiğimiz tüm sözleri sırasıyla yerine getireceğiz. Bigalı vatandaşlarımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor. Bize olan inançlarını görebiliyoruz. Ülkemizde hiçbir gelişmenin bir insanın iki dudağı arasında olmayacağı, atamaların ve görevlendirmelerin liyakat esasına göre yapılacağı bir dönem, inşallah 15 Mayıs tarihi ile birlikte başlayacak. Bizler de halkımızda bunu anlatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İKTİDAR MİLLETVEKİLİ OLARAK..."

İktidar milletvekili olarak Biga'ya ve Çanakkale'ye hizmet etmek istediğini söyleyen Ceylan; "CHP Biga İlçe Örgütümüze Cemal Mantar başkanımız nezdinde çok teşekkür ediyorum. Partimizin bu birlikteliği sağlamasında çabaları çok değerli. Biz bu birlikteliği sağladığımız için çok iyi çalışıyoruz. Kapalı pazaryerinde, Belediye Ticaret Merkezi'nde, Kapalı Çarşı'da, köylerimizde iftarlarda, köylülerimizle kahvehanelerde, esnaflarımızla işyerlerinde bir araya geliyor ve Türkiye’mizin ikinci yüzyılını nasıl yöneteceğimizi anlatıyoruz. İlk 100 günde yapacaklarımızı sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu anlattı. Bizler de ilk 100 günde neler yapacağımızı tek tek vatandaşlarımıza aktarıyoruz. İlk 5 yıl muhalefet milletvekili olarak mecliste Biga’mızı ve Çanakkale’mizi temsil etme görevi halkımızın teveccühü ile şahsıma nasip oldu. Biga’mızın ve Çanakkale’mizin sorunlarını meclise ve kamuoyu gündemine taşıma fırsatını yakaladım. Şimdi de 5 yıl boyunca iktidar milletvekili olarak Biga’mızı ve Çanakkale’mizi mecliste temsil etmek, Biga’mıza ve Çanakkale’mize önemli yatırımları getirebilmek ve ülkemizin ikinci yüzyılının planlanmasında aktif olarak görev almak istiyorum. Halkımızın desteklerini bekliyorum" dedi.




Bu haber 1383 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI