thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Davut Doğan Gençlerle Bir Araya Geldi

Tarih: 20-05-2016 14:13:45 + -


Doğanlar Yatırım Holding ve Doğtaş Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, annesinin adına yaptırılan Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.


Davut Doğan Gençlerle Bir Araya Geldi

Okulun çok amaçlı salonunda bugün dünyanın en önemli mobilya üreticilerinden biri haline gelen DOĞTAŞ markasının başarı hikayesini gençlerle paylaştı. 60 sayfalık aile anayasasını anlatan Doğan, hedefler koyarak ilerlediklerini, 2022 yılında Türkiye'nin en büyük  50 ailesi arasında olacaklarını söyledi. Doğan,  "Ya sıradan  bir  insan olabilirsiniz.Ya da gerçekten çok çalışarak kendinize çok farklı bir gelecek hazırlayabilirsiniz.Çok gezmek yerine derslerinize daha fazla çalışarak daha iyi bir eğitim alabilirsiniz.Dil çok önemli.İkinci diliniz çok iyi olmalı.Yurtdışına gitmenizi tavsiye ederim. CV'niz güzel olmalı.Türkiye'de  ki genç nüfusta yüzde 20 işsizlik oranı var.Tavsiyem çok çalışmalısınız" dedi.

 

Doğan, "1972 yılında babamızın başlattığı mobilyacılığı 50.yılında Türkiye'nin bir numarası olmayı hedefledik. Üründe farklılaşma,mağazacılıkta farklılaşma ile şu anda 65 ülkeye ihracatımız ulaştı. Önümüzdeki hafta ayın 30'unda Senegal'de temel atma töreni var. Afrika'nın en büyük lojistik merkezinin inşaatını aldık. 105 milyon dolarlık bir proje. 2017 yılının mart ayında teslim etmeyi düşünüyoruz. Kanada'da kültür merkezi inşaatı ve kavşak inşaatımız olacak. Toplam 200 milyon dolarlık işi Türkiye'nin önemli müteahhitleri ile ortaklık yaptık. Biz ortaklıkları iyi becerebilen bir aileyiz. Çin'in en önemli santral yatırımcıları ile İstanbul'da bir araya geldik. Önemli bir ortaklık yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Doğan, annesi Ayşe Doğan'ın yıllarca biriktirdiği paraları ‘üzerini siz tamamlayın’ diyerek verdiğini ve bu şekilde Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapıldığını anlatarak annesine  teşekkür etti. Program sonunda Okul Müdürü Mehmet Kaya, İşadamı Davut Doğan'a  çiçek takdim etti. Doğan'da ‘İşte tecrübelerim’ adlı kitabını imzaladı.

 




Bu haber 2901 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI