thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Vahşet Meraklıları!

Tarih: 02-04-2018 07:08:22 Güncelleme: 02-04-2018 07:33:22 + -


Çanakkale İskele Meydanında işlenen cinayet sonrasında.. Yüzlerce Kişi, Saatlerce Yerde Yatan Cesedi İzledi..


Vahşet Meraklıları!

Çanakkale'nin en merkezi noktası olan iskele meydanında 30 Mart 2018 Cuma günü öğle saatlerinde M.İ. (14), aralarında önceden husumet bulunduğu öğrenilen İ.Ç.'yi (17) tabancayla iki el ateş ederek vurduktan sonra yere düşünce de göğsüne bıçak sapladı. Bıçak göğsünde saplı halde kalan İ.Ç. olay yerinde yaşamını yitirirken, katil zanlısı M.İ., polise teslim oldu. Adli bir olay cinayet sonrasında ilginç olan ise yüzlerce Çanakkaleli vatandaşın olan biteni saatlerce izlemesi oldu!

 

Zaman zaman Çanakkale’de yapılan asılsız bomba ihbarlarında Çanakkale halkında görülmeyen davranışlarında sergilenen değişiklik dikkat çekmeye başladı! çok değil bundan 2 yıl öncesine kadar asılsız bomba ihbarlarında bile işine gücüne devam eden Çanakkale halkı son iki yılda durup yaşanan olayları izlemeye başladı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmaları cep telefonu ile çekmeye çalışan vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta Polis ekiplerinin de güçlük çektiği dikkatlerden kaçmıyor.

 

VAHŞET MERAKLISI MI OLDUK?

 

En son Çanakkale İskele meydanında işlenen cinayette de vatandaşın sergilediği tavır dikkat çekti. Amatör kamera ile çekilen cinayet anında İskele Meydanı bomboş iken; dakikalar içerisinde saldırının gerçekleştiği bölge vatandaşların izdihamına uğradı! Saldırganın teslim olması ile güvenlik görevlisi tutuklamaya çalışırken; vatandaşların olay yerine koştuğu açıkça görülüyor.

YÜZLERCE VATANDAŞ DELİLLERİN ÜZERİNDE GEZDİ!

 

Amatör kamera görüntülerinde; silah seslerinin ardından polis saldırganı kontrol altına alır almaz onlarca kişinin bölgeye koştuğu bir dakika bile dolmadan cinayet mahallinde yüz kadar vatandaşın toplandığı görülüyor. Saldırganın cinayet işlediği suç mahallinde tek bir polis memurunun olması meraklı vatandaşların ilgisini çekerken; yapılan anons sonrasında bölgeye polis ekipleri geldi. Polis ekiplerinin gelmesi ve çevredeki vatandaşların uzaklaştırılarak güvenlik çemberi oluşturulması arasında geçen sürede kalabalık daha da arttı.

 

POLİS MERAKLI VATANDAŞLARI UZAKLAŞTIRAMIYOR!

 

Daha önceki asılsız bomba ihbarlarında da meraklı vatandaşları bölgeden uzaklaştırmakta güçlük çeken polis ekipleri son yaşanan olayda da aynı zorlukla karşılaştı. Vatandaşlar sadece merak ettiği olayı izlemekle yetinmezken; yanlarında taşıdıkları akıllı telefonlarla da çekim yapmaya çalışıyor. Polis ekipleri görevini yapıp bölgeyi kontrol altına almaya çalışırken vatandaşların gösterdikleri bu tavır şaşırtıyor. Cinayetin işlendiği suç mahalli güvenlik şeridiyle kapatılıp bölgeden uzaklaştırılan vatandaşlar ise; olay yerinden uzaklaşmayıp, ısrarla güvenlik şeridinin arkasından saatlerce polis ekiplerinin çalışmalarını izlediler.

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK, 17 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖNCE VURDU, SONRA BIÇAKLADI!

 

Cinayet olayı ise kentin en işlek noktası olan İskele Meydanında 30 Mart 2018 günü saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Gestaş feribot iskelesinin hemen yanındaki meydanda karşılaşan ve aralarında geçmişe dayalı husumet bulunduğu iddia edilen M.İ. ve İ.Ç. tartışmaya başladı. Kısa süre sonra M.İ., üzerindeki tabancayı çıkarıp iki kez ateş ederek İ.Ç.'yi başından vurdu. M.İ. ardından, yerde kanlar içinde kalan İ.Ç.'nin göğsüne bu kez de yanındaki bıçağı sapladı. İ.Ç. göğsünde bıçak saplı halde yerde kanlar içinde kaldı.

 

Çevredekilerin korku dolu bakışları arasında gerçekleşen olayın ardından, katil zanlısı M.İ. tabancayı yere attı. Şüpheli, çevredekilerin ihbarıyla kısa sürede gelen polis ekiplerine teslim oldu. Polislerin yere yatırıp etkisiz hale getirdiği katil zanlısı M.İ., "Tecavüzcü" diye bağırdı. Gözaltına alınan M.İ., Emniyete götürüldü.

 

Olayın duyulmasıyla iskele meydanına çok sayıda vatandaş akın etti. Polis güvenlik şeridi çekerken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı kontrolde İ.Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından İ.Ç.'nin cenazesi Çanakkale Belediyesi cenaze aracı ile Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

CİNAYETTEN AKILDA KALAN SORULAR

14 yaşında M.İ silahı nereden buldu?... Profesyonel bir katil gibi cinayeti işledi ve teslim oldu... Neden bu kadar soğukkanlıydı? Cinayetin arkasında başka birileri var mıydı? Katil M.İ Cinayet sonrası "Tecavüzcü" diye bağırdığı olayın öncesinde nereler yaşandı? Bu sorular henüz aydınlanamadı... Cinayet masası ekipleri ser verip sır vermiyorlar...




Bu haber 15614 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI