thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“AKP Halka Hayal Satmaya Devam Ediyor..”
Tarih: 02-02-2023 08:01:29 Güncelleme: 02-02-2023 08:02:29 + -


Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, TOKİ’nin Çanakkale’de yapacağı 1250 konutun kura çekimine tepki gösterdi. Gezen, 2020 yılında çekilen kuradaki konutların hala yapılmadığını söyledi.


“AKP Halka Hayal Satmaya Devam Ediyor..”

Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, TOKİ’nin Çanakkale’de yapacağı 1250 konutun kura çekimine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamalarında iktidarın hayal satmaya devam ettiğini söyleyen Gezen, 2020 yılında kura ile belirlenen TOKİ konutlarının yapımının hala başlamadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Müteahhitlerin artan maliyetleri nedeni ile girmediği ancak dördüncü seferde ihale süreci tamamlanan, 2020 yılında kura ile belirlenen 509 konut 25 iş yerinin 2025 yılında bile tamamlanıp tamamlanamayacağı belirsiz. Çünkü inşaat sektörü daralma yaşıyor. Siyasi iktidar tarafından sosyal konut olarak sunulan TOKİ projesinde vatandaşlar, ödemelerini yapmakta zorlanacaklar, hatta yapamayacaklar. Bu, maalesef günümüz gerçekliğidir."

 

"AKP'NİN ARTIK YÖNETEMEDİĞİ GÜN GİBİ ORTADADIR"

Çanakkale’de gerçekleştirilen kura çekimi ile birlikte, 2020 yılından 509 vatandaşa, bu yıl 1250 vatandaşın eklendiğini ifade eden Gezen, AK Parti hükümetinin seçim öncesi oylarını umut vaatleri ile artırmaya çalıştığını söyledi. Gezen; “Bu ekonomik şartlarda, halkın ekmeğe, suya, elektriğe, ısınmaya bile ulaşmakta zorlandığı bir ortamda, nitelikli bir konuta ulaşması, sıcak bir yuvada yaşaması imkansızdır. Bu şartlarda hayali dahi kurulamamaktadır. Seçimlere dört aydan daha az bir süre kalmış, siyasi iktidar hayal üzerine hayal satmaya devam ediyor. Siyasi iktidar da yolun sonuna geldiğinin farkında. Gerçekçi, halkçı, emekçiden yana ekonomik ve sosyal politikalar üretemeyen iktidarın müjde olarak sunduğu her atılımın sonu hüsran olmaya devam edecektir. AKP’nin artık yönetemediği gün gibi ortadadır” dedi.




Bu haber 1590 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI