thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



AK Partide Olağanüstü Toplantı Hareketliliği...!

Tarih: 20-07-2019 06:25:05 Güncelleme: 20-07-2019 07:21:05 + -


AK Parti Çanakkale İl Başkanlığından olağanüstü hareketli saatler yaşanıyor. Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Balta ve Bolu Milletvekili Çanakkale sorumlusu Fehmi Küpçü başkanlığında başlayan toplantı aralıksız 4 saattir devam ediyor.


AK Partide Olağanüstü Toplantı Hareketliliği...!

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ve AK Parti'nin Çanakkale il genelinde aldığı seçim sonuçları sonrasında operasyon başlatılmıştı. Özellikle AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız ve Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek'in görevden alınması beklenirken araya İstanbul seçim sonuçları girmişti. İptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin 24 Haziran tarihine kadar ertelenmesi AK Parti'de operasyonların durdurulmasını sağlamıştı.

 

SAAT 17.00'DA TOPLANDILAR.. TOPLANTI HALEN DEVAM EDİYOR!

24 Haziran yerel seçimlerinin yenilenmesi sonrasında Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna tekrar otururken AK Parti'de beklenen operasyonlar için tekrar düğmeye basıldı. Geçtiğimiz hafta Kepez Belde Başkanlığı teamül yoklamasını kimseye sormadan yapan ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın 31 Mart yerel seçimleri öncesinde görevden aldırmaya uğraştığı İl Başkanı Gültekin Yıldız ve yönetimi şuan da toplantıdalar.

 

TEŞKİLATLARDAN SORUMLU BAŞKAN YARDIMCISI VE ÇANAKKALE SORUMLUSU DİNLİYOR!

Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Balta ve Bolu Milletvekili Çanakkale sorumlusu Fehmi Küpçü 31 Mart yerel seçimlerinde alınan kötü sonuçların değerlendirilmesi için bugün sessiz sedasız Çanakkale'ye geldiler.

 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTIYA ALDILAR!

Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Balta ve Bolu Milletvekili Çanakkale sorumlusu Fehmi Küpçü, AK Parti'nin Çanakkale'deki tüm teşkilatlarından belirledikleri isimleri olağanüstü toplantıya çağırdılar. Saat 17.00'da başlayan olağanüstü toplantıya; İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, İl Genele Meclisi Üyeleri, Belediye Başkanları alındılar. 17.00'da başlayan olağanüstü toplantı aralıksız 4 saattir devam ediyor. Toplantıya katılan herkesi dinleyen Balta ve Küpçü'nün değerlendirmeleri ise Ankara'da genel merkezde ayrı bir değerlendirmeden geçirileceği ve sonrasında da görevden alınmaların başlayacağı öğrenildi.




Bu haber 7590 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI