thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Siz Nasıl Sütten Çıkma Ak Kaşık Oldunuz?”
Tarih: 03-12-2022 06:15:26 Güncelleme: 03-12-2022 07:08:26 + -


Türkiye siyasilerin ve gençlerin son günlerde konuştuğu konuların başında; Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına AKP'li Metin Külünk’e sorulan sorular oldu. O gençlerden bir tanesi ise CHP Biga Gençlik Kolları Üyesi Kıvanç Baydar oldu. Baydar programda AK Partili Külünk’e “Siz nasıl sütten çıkma ak kaşık oldunuz” sorusunu yöneltti!


“Siz Nasıl Sütten Çıkma Ak Kaşık Oldunuz?”

Gençlerin ilgiyle izlediği Oğuzhan Uğur'un BabalaTv'de sunduğu ve siyasileri konuk olarak aldığı Mevzular Açık Mikrofon’un son bölümünde konuk ise AK Partili Metin Külünk oldu. Hakkında Suç örgütü lideri suçlaması bulunan Sedat Peker’den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi olarak anılan Metin Külünk, programda gençlerin soruları karşısında zor anlar geçirdi. Külünk’ün konuk olarak katıldığı programa izleyiciler arasında katılan gençlerden bir tanesi ise CHP Biga Gençlik Kolları üyei Kıvanç Baydar idi.

 

“SİZ HER ZAMAN KANDIRILMIŞ, SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIKLAR NASIL OLDUNUZ”

Programa katılan CHP Biga Gençlik Kolları Üyesi olan Kıvanç Baydar, Külünk'e sorduğu soru ise programa damga vurdu. Baydar, Külünk'e; "Kamu personelini siz atadınız. Reza Zarrab'a ödül verdiniz. 17 Aralık sorgu yargıçları arasında çok güvendiğiniz Zekeriya Öz var. Sedat Peker'i siz beslediniz. Şimdi Peker mafya babası oldu. Zekeriya Öz hain FETÖ'cü oldu. Sizden ayrılanlar davaya ihanet etti. Ama siz her zamanki gibi kandırılmış, sütten çıkmış ak kaşıklar nasıl oldunuz?" diye sordu.

 

ÜNİVERSİTE BANK ASYA İLE ANLAŞTI: ÖĞRENCİLER FETÖ’CÜ OLDU!

Seyircilerden bir başkası ise birçok üniversite öğrencisinin FETÖ’cü olarak hakkında adli sicil düzenlendiğine dikkat çekerek; "Düzce Üniversitesi anlaşmalı olduğu için öğrenci kimliğimiz Bank Asya üzerinden çıkarıldı. Askerde dosyamda 'Bank Asya'da hesabı var' yazdığını gördüm. Bank Asya'nın açılışında bizzat bulunan Erdoğan'ın sicilinde böyle kara bir leke var mı?" diye sorarken bir başka seyirci ise "Kamu personelini siz atadınız, Reza Zarrab'a ödül verdiniz, 17 Aralık sorgu yargıçları arasında çok güvendiğiniz Zekeriya Öz var, Sedat Peker'i siz beslediniz. Şimdi Peker mafya babası oldu, Zekeriya Öz hain FETÖ'cü oldu. Siz sütten çıkmış ak kaşık nasıl oldunuz” diye sordu.

 

CHP Biga İlçe Başkanlığı, “Oğuzhan Uğur’un YouTube üzerinden yayınladığı ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programının bu haftaki konuğu AKP’den daha önce milletvekilliği yapmış olan Metin Külünk’tü. İzleyiciler arasında yer alan ve Gençlik Kollarımız üyesi olan Kıvanç Baydar, Türkiye’nin gündemine oturan ve gazetelerde manşet olan soruyu Külünk’e yöneltti. Program 5 Aralık Pazartesi - 20.00’de BabalaTv YouTube Kanalında yayında olacak!” ifadelerine yer verdi.



HABER VİDEOSU





Bu haber 3705 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI