thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Vekillerimiz, AKP’den Kurtarma Görevinin Bilincindedir”
Tarih: 28-12-2022 12:33:16 Güncelleme: 28-12-2022 12:34:16 + -


AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve Milletvekili Özgür Ceylan’ı hedef alması üzerine CHP’den yanıt geldi. “TBMM’de HDP milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için ne oyu verdiniz” diye soran Makas’a CHP’den; FETÖ, Osman Öcalan’ın TRT’ye çıkartılması ve PKK örgüt üyeleri için sınırda kurulan çadır mahkemeleriyle yanıt verildi.


“Vekillerimiz, AKP’den Kurtarma Görevinin Bilincindedir”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas düzenlediği basın toplantısında CHP’nin Çanakkale Milletvekillerini Muharrem Erkek ve Özgür Ceylan’ı hedef almıştı. Makas basın toplantısında, PKK mensubu bir şahıs ile HDP Milletvekili Semra Güzel’in çekildiği fotoğrafın ortaya çıkması sonrasında milletvekilliğinin düşürülmesi oylamasına dikkat çekmiş, CHP’li Çanakkale Milletvekillerinin oylarını kamuoyuna açıklamaya davet etmişti.

 

“AKP’YE AÇIKLAMA YAPMAK GİBİ BİR SORUMLULUĞU YOKTUR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve Milletvekili Özgür Ceylan’ın hedef alınmasına tepki gösteren CHP Çanakkale İl Başkanlığı; “AKP İl başkanı Sayın Naim Makas yaptığı basın açıklamasında Genel Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem Erkek, Milletvekilimiz sayın Özgür Ceylan ve İl Başkanlığımızı hedef alan bazı içi boş suçlamalarda bulunduğu için kamuoyuna kısa bir bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur. Sayın Muharrem Erkek geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle Ankara da olmadığı bilgisini açıkladığı halde Sayın Makas bilgisiz bir şekilde açıklamalarına devam etmiştir. Sayın Makas; Bilgi sahibi olmadan suçlamada bulunmak düşünce üretemeyenlerin alışkanlığıdır. “Üslup donanımdan gelir“ diyerek başlamak istiyoruz. Öncelikle CHP kamuoyunu bilgilendirmek gibi bir görevinin ve sorumluluğunun olduğunun bilincindedir ve bunun gereğini de yapmaktadır. TBMM de kullandığı her oyun renginin nedenini önceden tüm kamuoyuna açıklamasını yapmaktadır. Ülkemizi karanlıklar içerisine sokan AKP ye bir açıklama yapmak gibi bir sorumluluğu yoktur. Sadece AKP den kurtarmak gibi bir görevinin olduğunun da bilincindedir” ifadelerine yer verildi.

 

FETÖ, ÖCALAN, ÇADIRDA MAHKEME, MAFYADAN MAAŞ ALAN..

CHP İl Başkanlığı açıklamalarının devamında; “Sayın Makas; defalarca söyledik, kamuoyunu böyle gereksiz ve asılsız söylentilerle meşgul etmeyelim. Halkın karşısına gerçeklerle çıkarak yüzleşelim. Mesela; döneminizde Osman Öcalan’ın TRT ye çıkarılmasını, sınırda mahkeme kurulmasını, Oslo görüşmelerini, FETÖ ile kol kola girilmesini, FETÖ tarafından orduya kumpas kurulmasını, 128 Milyar doların yok edilmesini, Mafyadan maaş alan bakan gibi daha ülkeyi karanlığa sokan ve yüzlercesini sayabileceğimiz konuları konuşalım. Sayın Makas; Gerçekler inatçıdır. Unutulmaya ve unutturulmaya karşı direngendir. Muktedirler belki bir süre üzerlerini kara bir şal çekip karanlıkta tutabilirler. Hatta geniş kesimleri ürettikleri yalanlara inandırabilir. Ancak ne yapılırsa yapılsın, gün olur gerçekler harekete geçer, hakikat gün ışığına kavuşur. Tekrar söyleyelim, sayın Makas ülkemizin; halkımızı siyasi polemik yaparak ayrıştıranlara değil, çalışarak birliğimizi güçlendiren demokratik ve siyasi anlayışlara ihtiyacı vardır” ifadelerine yer verildi.




Bu haber 2016 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI