thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Çanakkale’mize Büyük Geçmiş Olsun!”
Tarih: 23-08-2023 13:11:39 Güncelleme: 23-08-2023 13:12:39 + -


Dün başlayan ve halen devam eden orman yangını yaklaşık 40 kilometrekarelik alanda etkili oldu. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken; binlerce ağacın, evin ve telef olan hayvanların acısı derinden hissediliyor. Yangın nedeniyle üzüntüsünü paylaşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’mize büyük geçmiş olsun. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmak için hazırız” mesajını paylaştı.


“Çanakkale’mize Büyük Geçmiş Olsun!”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB TSO Konsey Üyesi Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, dünden buyana etkili olan orman yangını ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Semizoğlu yayınladığı mesajında; “22 Ağustos 2023 Salı günü Çanakkale Merkeze bağlı Damyeri mevkiinde başlayarak rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen ve 9 köyümüzü etkileyerek Merkezde de yerleşim yerlerine kadar ulaşan yangın hepimizi derinden üzmüştür. Çanakkale’mize büyük geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

 

“FEDAKAR VE CANSİPERANE ÇALIŞANLARA MİNNETTARIZ”

Yangının söndürülmesi için yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade eden Semizoğlu; “Yangının bir an önce kontrol altına alınması için havadan ve karadan tüm ekipler seferber olmaktadır. Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’nın da ifade ettiği gibi 8 uçak, 26 helikopter, 639 arazöz ve iş makinesi, 2.700 personelle sahada mücadeleye devam edilmektedir. Allah yardımcıları olsun. Ormanlarımızın gerçek sahibi orman köylülerimiz başta olmak üzere; sarsılmaz gücünü bir kez daha gösteren Büyük Devletimize, Sayın Bakanımız İbrahim Yumaklı’ya, Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a, seçilmiş siyasilerimize, cansiperane çalışan fedakar Orman teşkilatına yangının söndürülmesi için verdikleri uğraştan dolayı teşekkür ediyorum, hepsine minnettarız” ifadelerini kullandı.

“ÇANAKKALE’MİZİ ELBİRLİĞİYLE YENİDEN YEŞERTECEĞİZ”

Semizoğlu açıklamasının devamında; “Yüzde 53’ü ormanlarla kaplı güzel Çanakkale’mizi elbirliği ile yeniden yeşerteceğiz. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmak için hazırız. Bununla birlikte; bir ay içinde aynı yerde çıkan iki yangının, Cennet Vatanımızın diğer köşelerinde eş zamanlı çıkan yangınların sorumlularının da bir an önce bulunarak en ağır ceza ile cezalandırılmalarını istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Yüce Türk Milleti var oldukça bu memlekete bu hainlikleri yapanlar tüm yangınlardan eli boş dönecek, Devletimizin ve Milletimizin gücü ile kendi kötülüklerinde boğulacaklardır” dedi.




Bu haber 1437 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI