thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP'den İstanbul Seçimlerine Ulaşım Desteği

Tarih: 13-06-2019 07:03:30 Güncelleme: 13-06-2019 07:11:30 + -


CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'na destek sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini açıkladı. CHP İl Başkanlığına başvuruda bulunulduğunu ve İstanbullu seçmenlerin ulaşımlarını sağlama konusunda yardımcı olacaklarına dikkat çekti.


CHP'den İstanbul Seçimlerine Ulaşım Desteği

CHP Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan yaptığı yazılı açıklamada; "31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel seçimde İstanbullu seçmenlerin oyuyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu’nun 6 Mayıs 2019 tarihli YSK Kararıyla hakkı ahlaksızca gasp edilmiştir. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. 16 milyon İstanbullu seçmenin iradesine el konulmuştur. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde Millet İttifakının adayı olan Sayın Ekrem İmamoğlu bugünden itibaren Türkiye de Laikliğe inanan, Cumhuriyete inana, Demokrasiye inana, Hakka ve Hukuka inanan herkesin adayıdır" dedi.

 

BELEDİYE BAŞKANLARI VE MİLLETVEKİLLERİ ÇALIŞMALARA KATILACAKLAR

İl Başkanı İsmet Güneşhan 13-15 Haziran tarihleri arasında üç gün süreli olarak tüm belediye başkanlarının yanı sıra 2 milletvekilinin de İstanbul'da İmamoğlu'nun kampanyasına destek sağlayacağını belirterek; "Çanakkale İl Başkanlığı olarak bizde Sayın Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek olmak amacıyla 11 Belediye Başkanımız ve 2 Milletvekilimiz ile birlikte 13 – 14 – 15 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul’da yaşayan Çanakkaleli hemşerilerimiz ile buluşup, geniş kapsamlı çalışmalar ve toplantılar yapacağız" dedi.

 

"HEMŞERİLERİMİZİN ULAŞIMLARINI SAĞLAYACAĞIZ"

Çanakkale'de olup, İstanbul seçmeni olan vatandaşların CHP'nin Çanakkale'deki tüm teşkilatlarına yoğun başvuruları olduğunu belirten Güneşhan; "Çanakkale’den özellikle yazlık bölgelerde bulunan İstanbullu hemşerilerimizin oylarını kullanmaları için ulaşımları sağlanacaktır. Bu konu ile ilgili tüm İlçe Başkanlıklarımıza yoğun başvurular yapılmaktadır. Kayıtlarımız devam etmektedir. Türkiye’nin rahat bir nefes alabilmesi için, İstanbullu seçmen son sözünü söyleyecek ve 23 Haziranda "Her şey Çok Güzel Olacak" ifadelerini kullandı.




Bu haber 4078 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI