thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



DOĞTAŞ'tan Boğaz'ın Sultanları'na Destek

Tarih: 03-09-2015 15:08:25 Güncelleme: 03-09-2015 15:12:25 + -


Üç yıldan bu yana Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde başarıyla mücadele veren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımı ile DOĞTAŞ arasında sponsorluk antlaşması imzalandı. Bayan Voleybol takımının başarılarından büyük mutluluk duyduklarını belirten DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, Çanakkale Merkeze yeni bir yatırım yapacaklarının müjdesini verdi.


DOĞTAŞ'tan Boğaz'ın Sultanları'na Destek

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliği yaptığı Sponsorluk antlaşma törenine DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Türkmen, Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, Bayan Voleybol takım sorumluları katıldılar. Sponsorluk antlaşması töreninde konuşma yapan kulüp Başkanı İsmet Güneşhan; Çanakkale Bayan Voleybol takımının üç yıldan bu yana birinci ligde mücadele ettiğini, voleybol takımının bu başarısı altında DOĞTAŞ’ında vermiş olduğu desteğin son derece anlamlı olduğunu belirtti.

 

Kulüp Başkanı İsmet Balkan; “Çanakkale Belediyespor Kulübü ve DOĞTAŞ arasında imzalanacak olan sponsorluk antlaşmasını imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. 3 yıldan bu yana birinci ligde mücadele eden Bayan Voleybol takımımıza sağ olsunlar bu süre boyunca sponsorluk desteği veren DOĞTAŞ bu yılda desteklerini takımımızdan esirgemediler. Bu yıl ayrıca kulüp yönetimine de DOĞTAŞ için önemli olan, değerli bir isim DOĞTAŞ Yönetim Kurulu üyesi Sayın Doğan Türkmen ağabeyimizde yönetici olarak kulübümüze destek veriyor. DOĞTAŞ ailesine Çanakkale’ye ve Ülkemize kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin en önemli sanayi kuruluşları arasında gelen DOĞTAŞ, kendi sektöründe dünya markası olmayı başarmış bir şirkettir. Tüm bu ekonomik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif projelere de önemli destekler aktarıyorlar. Bu yılda kulübümüzün önemli sponsorlarında bir tanesi oldular. Kendilerine sporcularımız ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum” dedi.

ÇANAKKALE MERKEZE YATIRIM MÜJDESİ

 

DOĞTAŞ Yönetim Kurulu üyesi Şadan Doğan; DOĞTAŞ olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. DOĞTAŞ’ın Çanakkale Merkez’de de yatırım planladıklarını ve Çanakkale istihdamına katkı sunmayı hedeflediklerini açıklayan Şadan Doğan şunları söyledi; “Kulüp Başkanımız İsmet beyinde belirttiği gibi Doğanlar ailesi olarak üç yıldan bu yana Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol takımımıza destek oluyoruz. İnşallah bundan sonraki yıllarda da desteğimizi artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Doğanlar ailesi olarak bizde takımımızın başarılının daha da artmasını ve sürmesini istiyoruz.  Takımımız ne kadar başarılı olursa bizlerde bu başarılardan büyük mutluluklar duyarız. Doğanlar ailesi olarak başta Biga’mızda ki spor kulüpleri olmak üzere Çanakkale il genelinde çeşitli kulüplere, yine il genelinde sosyal yardımlarla hemşerilerimize destek veriyoruz. Başta Çanakkale Belediyespor Kulübü olmak üzere diğer kulüplerden gelen taleplerinde yüzde 80-90’ını karşılamaya çalışıyoruz.”

 

HALKIMIZI BİGA FUARINA BEKLİYORUZ

 

“Çanakkale merkezde her ne kadar bir AVM yatırımımız olsa da; yönetim kurulu olarak kendi aramızda görüştüğümüz yakında hayata geçireceğimiz yatırımlarımız var. Bu yatırımlarla Çanakkale’de istihdam sorununu azaltmaya yönelik hizmetlerimiz sürecek. En kısa sürede yeni yatırım projemizi hayata geçireceğiz” dedi. DOĞTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan bu yıl 10.su 11-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na tüm Çanakkale halkını davet ettiklerini belirtti.

 

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise; “Doğanlar grubuna katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yönetimde de Doğan Türkmen beyin olması son derece önemli. İş hayatında başarılı olan isimlerin spor kulüplerinde daha fazla yer alması bizleri mutlu ediyor. Bu yıl inanıyorum ki çok iyi bir sezon geçireceğiz” dedi.

 



HABER VİDEOSU





Bu haber 2608 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI