thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ömercioğlu’ndan Şok İddialar

Tarih: 07-09-2016 06:14:38 Güncelleme: 07-09-2016 07:25:38 + -


Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu, Çanakkale Belediyesi ve Gelibolu Belediyesi ile FETÖ terör örgütüne üye olma suçuyla tutuklu bulunan bir şahsın ticari ilişkileri olduğu iddia etti.


Ömercioğlu’ndan Şok İddialar

AK Parti İl Başkanlığında basın açıklaması düzenleyen Tülay Ömercioğlu, Çanakkale Belediyesi ile FETÖ örgüt üyeliğinden Mersin cezaevinde tutuklu bulunan Erkan Karaaslan isimli şahsa ait şirketler ile iş ilişkisi olduğuna dair iddialarda bulundu. Ömercioğlu; “Mersin’de FETO örgüt üyeliği ile bağı sebebi ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Erkan Karaaslan’ın Çanakkale Belediyesi ile bağını sormak için bu basın toplantısını düzenledik. Bu şahsın Web sitesinde bizzat Çanakkale Belediyesine teşekkür mesajı olduğu gibi, Gelibolu Belediyesine de teşekkür mesajı mevcut. Her iki belediye de CHP belediyesi Bu şahıs FETO’ya finansal destek sağlamaktan tutuklanmıştır.”

 

AÇIK VEREN BELEDİYELERİN AÇIKLARINI ÇÖZEN KİŞİ

 

“Bu şahsın e –yöntem A.Ş./ Vizyon Yayıncılık Ltd Şirk. / Huhkem Ltd Şirketinin bizzat sahip olduğu veya ortağı olduğu şirketlerdir. Aydın da asli faaliyet gösteren en bu şahsiyet hakkında yapılan araştırma neticesinde  ‘Açık veren belediyelerin verdikleri açıkları bu kişi ile çözdüğü’ beyan ediliyor ki; sarmal şeklinde devlet kademelerine yerleşen FETO örgüt üyeleri ile açıkları hallettiği iddia ediliyor.”

 

“Çanakkale Belediyesine bakıldığında bu şahısın çeşitli adlarda kurulu şirketlerine biz meclis üyelerine eğitim sözleşmesi, Gelir Arttırıcı çalışmalar, Mali Danışmanlık hizmetleri alındığı görülüyor. Bu vesile ile soruyoruz;

 

- Çanakkale Belediyesi Erkan Karaaslan ile ne zamandan bu yana çalışıyor?

- Eğitim- Mali Danışmanlık hizmetleri için Ne kadar ödeme yapıldı?

- Başka şirketlerden de öneri alınıp, fiyat araştırması yapıldı mı?

- Bu hizmetlerin alımı için bir ilan verilmiş- her kesimin bu hizmete talip olanların önerdikleri hizmet bedeli ve verecekleri hizmet kategorisi talepleri dosyalanmış mıdır?

- Mali denetimler sırasında Karaaslan veya ekibi teknik desteğe gelmiş midir?

 

“Bu konunun tümü bir yerel gazetede açıklamaları ile yer aldı. Halk tamamını okudu. Halkın okuduğu, kuşku duyduğu konuda bilgi edinme hakkı mevcuttur. Biz bu soruların yanıtlarının halka arzını Belediyemizden bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

                       




Bu haber 13177 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI