thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Karadağ; “CHP’liler Terörle Mücadelede Köstek Oluyorlar”

Tarih: 23-03-2016 14:26:16 + -


AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın CHP İl Teşkilatının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bazı Bakanlar başta olmak üzere MİT Müsteşarı Hakan Fidan, MİT personelleri ve 81 il valisi hakkında yaptığı suç duyurusuna cevap verdi.


Karadağ; “CHP’liler Terörle Mücadelede Köstek Oluyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nejat Önder, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan ve Çanakkale Belediye Balkanı Ülgür Gökhan ve partililerle ile Çanakkale Cumhuriyet Savcılığına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanlar, MİT Müsteşarı ve MİT Personeli’nin yanı sıra 81 il valisi hakkında “Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” suçlamasında bulunmuşlardı. Devlet yetkililerinin terörle müzakere sürecinde kamu görevlilerinin görevlerini yapmalarını engellediklerini itiraf etmelerinden sonra yapılan suç duyurusuna AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ yaptığı yazılı basın açıklaması ile cevap verdi. Terörle ciddi bir mücadele yürütüldüğünü açıklayan İl Başkanı Karadağ, bu mücadele sürecinde CHP’ genel merkezi ve il teşkilatlarının köstek olduğunu iddia etti.

 

İl Başkanı Karadağ yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Devletimiz tüm kurumlarıyla teröre karşı her türlü mücadeleyi kahramanca yürütmektedirler. Bu mücadelede ana muhalefetten beklentimiz destek olmayı geçtik köstek olmamaktır. Fakat görüyoruz ki ana muhalefet partisinin Genel Başkanı ve İl Teşkilatları bu mücadeleye köstek olmaktadırlar. Bu manada Devlet Bahçeli’ ye bu süreçte izlediği vakur duruşundan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bahçeli Başbakanımız Davutoğlu’ndan randevu talep etmiş, Başbakanımız bu önemli mesele ile ilgili randevu vererek konunun detaylarını görüşmüşler ve Bahçeli bu süreçte hükümetin arkasında olduklarını belirtmiştir. Görüşme yapılırken devam eden Bakanlar Kurulu toplantısının bölünememesini isteyen Bahçeli bu manada bizleri duygulandırmıştır.”

 

“Sanıyorum Önder başvurudaki şüpheli şahısları yanlış belirlemiş, teröre açıkça destek veren HDP Lideri Selahattin Demirtaş’ı ve terör olaylarından sonra HDP İle aynı safta devlete karşı yer alan kendi partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu şikâyet edeceğine devletin yönetimine suç duyurusunda bulunmuştur. Nejat Önder Adliye’ye yaptığı suç duyurusunda terör olaylarından devleti sorumlu tutmuş ve bu anlamda kendiside genel başkanının yaptığı gibi devletin yanında değil terörü lanetlemeyenlerin sergilediği duruşu sergilemiştir. Önder’in suç duyurusunda bulunduğu sırada Avrupa’nın göbeği olan Brüksel’de 2 ayrı noktada terör saldırısı meydana gelmiş ve ülkenin muhalefet partileri hükümetin her türlü önlemde yanında olduklarını belirtmişlerdir. Bizde ülkemizde böyle bir duruş beklerken maalesef ana muhalefet partisi CHP’nin Genel Başkanı Brüksel’deki saldırı sonrası bile çıkıp sorumlunun kendi ülkesi olduğunu söyleyecek kadar izansız bir açıklamada bulunmuştur.”

 

“Ülkemizde yaşanan saldırılar sonrasında da CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu ekranların karşısına geçip terörü lanetlemek, güvenlik güçlerimizin yanındayız demek yerine devlet yönetilemiyor demeyi tercih etmektedir. Bu söylem HDP Söyleminden farklı değildir. Bu söylem teröre destek verenlerle aynı çizgide olmak demektir. Her ne olursa olsun gösterilen bu duruş vakur bir duruş olmayıp CHP‘nin kıymetli yöneticilerinin Çanakkale’de yatan 253.000 Şehidin kemiklerini sızlatan Selahattin Demirtaş ve Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında suç duyurusunda bulunmalarını kendilerine ve Çanakkale Ruhuna daha fazla yakışırdı. Devlet ve hükümet olarak tüm birimlerimizle sonuna kadar terörle mücadelemizin süreceğini Çanakkale Kamuoyuyla paylaşıyor bu süreçte tüm kesimlerin desteğini arkamızda görmek istediğimizi belirtiyorum.”

 




Bu haber 2204 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI