thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Bahçeli’yi Durduracak Olanlar MHP’lilerdir”

Tarih: 25-11-2016 12:17:26 + -


CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, Parti Meclisi Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile Muğla Milletvekili Akın Üstündağ Çanakkale’yi ziyaret ettiler. Parti Meclisi üyesi Moroğlu; başkanlık sistemini engelleyecek olanların MHP’ye gönül vermiş yurttaşlar olduğunu söylerken; Milletvekili Üstündağ ise dolar kurundaki artışı şöyle değerlendirdi; “Bunlar emin olun bizim iyi günlerimiz. Ona buna posta koymakla ülke yönetilmez” dedi.


“Bahçeli’yi Durduracak Olanlar MHP’lilerdir”

CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, Parti Meclisi Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ile Muğla Milletvekili Akın Üstündağ’dan oluşan CHP Heyeti gündeme dair açıklamalarda bulundular. CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu, gündemde olan Başkanlık Sistemi ile ilgili olarak; “AK Parti’nin rejim değişikliğine destek veren MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi durduracak olan yine MHP’ye oy veren seçmenlerdir, MHP’lilerdir” dedi.

 

BAHÇELİ, MHP GENEL BAŞKANLIĞI YAPMIYOR!

 

CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu açıklamalarında; CHP olarak MHP ile Başkanlık sisteminin engellemeye yönelik girişimlerde bulunmayacaklarını belirterek; “Devlet Bahçeli’yi bu gidişten durduracak olanlar MHP’ye oy veren yurttaşlarımızdır. Bizim Devlet Bahçeli’yi o yoldan döndürme ihtimalimiz yok. Çünkü Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanlığını yapmıyor şu ara, kendisi Cumhurbaşkanını Başkan yaptırma yolunda devam ediyor. Bu durumu da CHP’ye oy verecek yurttaşlarımızın yanında MHP’ye gönül vermiş yurttaşlarımız, hatta AK Parti’ye oy verecek yurttaşlarımızdır” dedi.

 

CHP’NİN DEVLET BAHÇELİ’Yİ İKNA ETME ŞARTLARI ORTADAN KALKMIŞTIR

 

“Devlet Bahçeli MHP’ye oy veren yurttaşlara karşı sorumlu hareket etmiyor” açıklamasında bulunan CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu sözlerine şöyle devam etti; “Başkanlık sistemini engelleme konusunda biz elimizden gelen her çabayı her platformda gösteriyoruz. Hatta bununla ilgili bize çok MHP’leştiniz eleştirileri de getiriliyor. Biz MHP’nin ülkenin birliği ve bütünlüğü ile yola Parlamenter sistemin korunması için çok çaba harcadık. Bunun için kendilerine 7 Haziran seçimlerinde Başbakanlık önerisinde bile bulunduk. MHP’li yurttaşlarımıza ülkenin birlik ve bütünlüğünü koruma konusunda çok büyük sorumluluklar düşüyor. Biz MHP’li yurttaşlarımızın da bu sorumluluklarını yerine getireceklerine inanıyoruz. Şu anda bir karşı devrim süreci yaşanıyor, ülke bölünmeye doğru gidiyor biz bunu engellemek için meydanlara çıkıyoruz” dedi.

“ŞU GÜNLERİMİZ EMİN OLUN İYİ GÜNLERİMİZ”

 

Dolardaki kur artışı ile ilgili eleştirilerde bulunan Muğla Milletvekili Akın Üstündağ; “Ülkemizin ekonomik olarak geleceğini karanlık görüyoruz” dedi. Milletvekili Üstündağ açıklamalarında; “3,43 lira seviyelerinde olan Dolar, bütün müdahalelere rağmen artışına devam ediyor. Vatandaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; şu günlerimiz emin olun iyi günlerimiz. Eğer AKP ve Cumhurbaşkanı bu politikalarına aynen devam ederlerse;  bu ülkenin vatandaşları daha çok büyük bedeller ödeyeceklerdir.  Ekonomi anlamında ülkemizi daha kötü günler bekliyor. Bunların derdi kendi ikballeri, kendi iktidarlarını devam ettir, başkan olmak. Halkı düşünen bir iktidar yok, sadece kendi ikballerini düşünme açısından hareket ediyorlar” dedi.

 

ONA BUNA LAF YETİŞTİRMEKLE POSTA KOYMAKLA ÜLKE YÖNETİLMEZ

 

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ açıklamalarının devamında Avrupa Parlamentosu’nun tavsiye kararının ve bu kararı oylayacak olan Avrupa Birliği Komisyonu’nun vereceği kararla kurdaki artışla Türkiye’nin altında kalkamayacağı bir ekonomik kriz yaşayacağını iddia etti. Kabadayılıkla ülke yönetilmez diyen Muğla Milletvekili Akın Üstündağ; “Avrupa Parlamentosu’nun kararı tavsiye kararıdır. Bu kararla dahi dolar bu seviyede artıyorsa; ben düşünemiyorum ki, Aralık ayında Avrupa Birliği Konseyi müzakereleri durdurma karar verirse, sıcak para borsadaki yatırımlar ve Avrupa ile olan ihracatımız bile etkilenecek. Ülkemizi emin olun çok kötü günler bekliyor. Bu ülkeyi yönetmek öyle ona buna laf yetiştirmekle, posta koymakla, hakaret etmekle olmuyor. Dik durmak değildir bu; nezaket sınırlarını aşan uluslar arası arenalarda ‘terbiyesiz gibi, sen kim oluyorsun gibi kelimelerle siyaset yapılmaz. ABD başkanı bile böyle bir dil kullanmaz. Anlatacaklarını diplomatik bir dille anlatır. Ona buna posta koyarak ülke yönetirseniz işte görüyorsunuz; 14 yılda AK Parti’nin ülkemizi getirdiği nokta bu olur. Bizi bütün dünyadan dışlanmış, ekonomik krize sokmuş bir ülke haline getirdiler. Bunlar bizim iyi günlerimiz yalnız onu da tekrar söyleyeyim” dedi.

 




Bu haber 3664 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI