thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İkiyüzlülük..!

Tarih: 29-07-2019 07:28:10 Güncelleme: 29-07-2019 08:37:10 + -


Yeşim Karadağ olunca "İhanet" Bülent Turan olunca "Özlenen Tablo" oldu...


İkiyüzlülük..!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir televizyon programı öncesinde karşılaşan ve bir gazetecinin ısrarı ile el sıkışarak resim çektiren Yeşim Karadağ, Ak partiye yakın bir kısım medya tarafından linç edilmişti. Bir fotoğraf karesi üzerinden Yeşim Karadağ'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ihanetle bile suçlayan AK Parti Medyası , söz konusu Bülent Turan olduğunda ise "Özlenen Tablo" "Beklenen Buluşma" manşetleri attı!

 

2018 yılı Şubat ayı dönemin AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ'ın siyasi yaşamına damga vuracak gelişmelere sahne olmuştu. Çanakkale kamuoyunda adları Turan Medyası olarak anılan medya kuruluşlarının hedefinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile arası açılan Yeşim Karadağ vardı. İl Başkanlığı görevinden aldırmak için Karadağ ve Turan'ı karşı karşıya getiren Turan Medyası, buldukları her fırsatta Yeşim Karadağ'a yönelik karalama haberlere imza atıyorlardı.

 

ÜLGÜR GÖKHAN İLE EL SIKIŞTI BAŞINA GELMEYEN KALMADI!

Bekledikleri fırsat ise 12 Şubat 2018 tarihinde ellerine geçti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bir TV programı çıkışında yine aynı TV kanalının bir başka programına konuk olarak davet edilen Yeşim Karadağ ile karşılaştı. Kısa bir sohbet geçen iki siyasetçiyi yan yana yakalayan bir gazetecinin ısrarı üzerine Ülgür Gökhan ve Yeşim Karadağ el sıkışarak resim çektirdiler.

 

14 şubat günü ise Turan Medyası olarak adlandırılan tüm medya kuruluşlarının gazetelerinde Gökhan ve Karadağ'ın el sıkışırken çekildikleri fotoğraf yer aldı. Fotoğrafın altında ise neler yazmıyordu ki; "Reise İhanet" "İstifası mı istenecek" Şaka gibi; AK Partide İl Sanal'da" "Destek kesildi, fiş çekilecek mi?" "Reis'in tavrı mı unutuldu" "Gölge belediye mi başladı" gibi başlıklarla Yeşim Karadağ'ı hedef alındı.

TURAN MEDYASINDAN "BEKLENEN BULUŞMA" BAŞLIKLARI

2018 yılında bir meclis toplantısında Ülgür Gökhan ve Tülay Ömercioğlu arasında yaşanan tartışma kısa sürede ülke gündemine gelmiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Gökhan'ın 18 Mart törenlerinde konuşma yapması engellenmişti. Son 2 yılda gerçekleşen 18 Mart Törenlerinde Ülgür Gökhan'ın Belediye Başkanı sıfatı ile konuşturulmamıştı.  1,5 yıl önce Yeşim Karadağ'ı "Reise ihanet" ile suçlayarak hedef alan gözyaşları ile istifa ettirmeyi başaran Turan Medyası Bülent Turan'ın Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etmesini ise "Beklenen Buluşma" "Özlenen Tablo" şeklinde sundu!

 

HER İKİSİ DE UYGARLIKTI

Çanakkale'de yıllardır siyasi farklılıklara rağmen, uzlaşma kültürü halkın en çok takdirini kazanan olguydu. Buna toplum Barış adının verildiği uzlaşma kültürü, Çanakkale'de Bülent Turan'ın siyasi hayatımızı girmesinden sonra arka plana atılmıştı. Siyasetçiler bir birileri ile çatışıyor, birbirlerine ağır ithamlarda bulunuyor, neredeyse birbirlerinin yüzlerine bakmaz olmuşlardı. Yeşim Karadağ'ın başına gelenler bir çatışma kültürünün ürünü olarak karşımıza çıktı. Uygar insan olmanın bir gereği olarak el sıkışan iki siyasetçi ak parti yanlısı medya tarafından aforoz edilmişti. Bugün ise doğru olar bir tavır ortaya kondu. Birbirleri ile büyük bir siyasi mücadeleye giren AK Partili Bülent turan ile Ülgür Gökhan'ın karşılıklı ziyaretleri ve uygarlığın bir sonucu olarak el sıkışmaları, Çanakkale için büyük bir kazanç oldu. Ama geçmişte uygarca davrandığı için kaybeden Yeşim Karadağ oldu...

 




Bu haber 5713 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI