thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Karagöz Görevi Nejat Önder’e Teslim Etti

Tarih: 30-12-2015 14:51:05 + -


Hafta sonu gerçekleşen CHP İl Kongresinde İl Başkanı seçilen Nejat Önder bugün mazbatasını partililerle birlikte teslim aldı. Nejat Önder’in mazbatasını almasının ardından Hamza Karagöz’le bir araya gelerek devir teslim gerçekleştirdiler.


Karagöz Görevi Nejat Önder’e Teslim Etti

CHP Çanakkale İl Binasında gerçekleşen devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Hamza Karagöz; “Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) olarak il kongremizi demokrasi, dostluk ve CHP anlayışına yakışır bir şölen havasında gerçekleştirdik. CHP İl Örgütü olarak Çanakkale’nin sorunlarını çözme konusunda il örgütü olarak göreve hazır bir konumdadır. Yeni kadrolara destek olmak amacıyla bizlerde yardımcı olacağız, yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. Demokrasinin gereği olarak İl ve İlçe yöneticilerimizi seçtik, ben bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de CHP İl örgütü geçmişte olduğu gibi gelecekte de bayrağı en yükseğe taşıma konusunda mücadeleci olacakları konusunda en ufak bir şüphemiz yok. Bizlerde kendi tecrübelerimizi arkadaşlarımıza yardımcı olmak için aktaracağız,  partimizin başarılı olması için birlikte çalışacağız. Bu vesile ile Çanakkale CHP İl Başkanlığının devir teslimini gerçekleştirmek için bir arada bulunuyoruz. Ben ve birçok arkadaşım on yılı aşkın bir süredir büyük bir mücadele vererek bayrağı yükseklere taşıdık. Bu konuda İlçe Başkanımız olarak Nejat Önder arkadaşımla birlikte çalıştık. Güzel bir seçim, güzel bir demokrasi, güzel Çanakkale diyorum” dedi.

 

“ÇOK ÇALIŞIP CHP’Yİ ÇANAKKALE’DE BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

 

Hamza Karagöz yaptığı konuşmanın ardından İl Başkanı Nejat Önder’e çiçek takdim etti. CHP İl Başkanı Nejat Önder ise yaptığı konuşmada emeklerinden dolayı Hamza Karagöz ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi; “İl Kongremizin ardından mazbatamızı aldık, şimdi de devir teslim törenini gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesile ile Çanakkale’de CHP’nin bayrağını bugüne kadar zorluklarla, gece-gündüz demeden partimizin başarısı için çalışan Sayın Hamza Karagöz ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Şunu da söylemek istiyorum; başkanımızın kendisi de söylediği gibi asla ve asla gözleri arkada kalmasın. Biz bu emaneti örgütlerimizle, yeni kadrolarımızla CHP’yi il genelinde nasıl birinci parti yaparız? Düşüncesiyle çalışmalarımıza bugünden itibaren başlamış bulunuyoruz. Ben CHP’ye, örgütlerimize, kadrolarımıza güveniyorum hep birlikte çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

 




Bu haber 3218 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI