thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Atatürk Posterleri Asılınca..
Tarih: 23-08-2022 11:35:04 Güncelleme: 23-08-2022 11:38:04 + -


Çanakkale'nin Kepez beldesinde muhtelif yerlere 2020 yılı Nisan ayında dikilen Baz İstasyonları'nın 5G teknolojisine uyumlu olması beldeyi karıştırmıştı. Tepkilere rağmen CHP’li Birol Arslan hiçbir açıklama yapmadığı gibi; AK Parti Belde Başkanlığı da önemsememişti. 2 yıldan fazladır ilçenin en merkezi yerindeki baz istasyonlarına Atatürklü afiş asılınca AK Parti Belde Başkanlığından tepki geldi.


Atatürk Posterleri Asılınca..

2020 yılı Nisan ayında Kepez Beldesinin muhtelif yerlerine 5G Baz İstasyonları kondurulmuştu. O günlerde Dünyanın gündemini ise 5G teknolojisi vardı. 5G nedeniyle İngiltere de birçok protestolar düzenlenmiş; bas istasyonları protestolarca sökülmüştü. Bu kadar gürültü kopmasının sebebi ise; 5G Baz İstasyonlarının Corona Virüs Salgınının yayılmasına sebep olduğu iddiaları idi.

 

İNGİLİZLER 5G BAZ İSTASYONLARINI PARÇALADILAR!

Corona Virüs salgını nedeniyle yaşanan ölümlerle boğuşan İngiltere'de 5 Nisan 2020 günü İngiliz halkı şok bir saldırı gerçekleştirdi. 5G teknolojisinin Corona Virüsün yayılmasında rolü olduğu teorileri sosyal medyada hızla yayılırken İngiltere'nin farklı şehirlerinde baz istasyonlarına ve telekom altyapısına saldırılar gerçekleşti. Birmingham şehri başta olmak üzere ülkede bazı yerlerde baz istasyonlarına saldırılar gerçekleşirken telekom çalışanlarına da sataşmalar oldu.

 

2 YIL SONRA BAZ İSTASYONLARINA AK PARTİ’DEN TEPKİ!

17 Nisan 2020 tarihinde beldenin 3 yerine kurulan 5G Bas İstasyonlarını haber yapmıştık. İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN 5G Baz İstasyonlarının Corona Virüs salgınına gerçekten etkisi var mı yok mu? Bilim adamları halen net bir açıklama yapmadı ancak 2 ve 3G baz istasyonlarının sağlığa olumsuz etkileri, kanser yaydıkları bilimsel açıklamalarla paylaşılmıştı.

 

Kepez medyan dahil beldenin 3 yerine kurulan 5G Baz İstasyonlarını kimin hangi izinlerle kurduğu, belediyenin yetkisi dahilinde kurulan bu istasyonlara neden izin verildiğini gündeme getirmiştik. Ancak ne CHP’li Birol Arslan konuyla ilgili bir açıklama yapmıştı, ne de AK Parti belde başkanlığı. Aradan 2 yıl geçtikten sonra; birden bire ilçedeki baz istasyonları siyasetin gündemine girdi. AK Parti baz istasyonlarını gündemine aldı!

 

BAZ İSTASYONLARINA ATATÜRK POSTERLERİ ASILINCA!

AK Parti Kepez Belde Başkanı Cihat Gılafçı, 2 yıllık Baz İstasyonu suskunluğunu bozma sebebi ise; Kepez Belde Başkanlığınca Baz İstasyonlarına Atatürk Posterlerinin asılması oldu! AK Parti Kepez Belde Başkanlığınca yapılan açıklamada; 5G Baz İstasyonlarının Atatürk Posterleri ile kamufle edildiğine dikkat çekilerek; “Geçtiğimiz günlerde Grup Başkan vekilimiz Bülent Turan’ın dikkat çektiği Kepez Beldemizdeki baz istasyonları radyasyon yayarak halkın sağlığını tehdit etmektedir” denildi.

 

“BİROL ARSLAN’IN İLK İCRAATI OLMUŞTUR”

5G Baz İstasyonlarının Kepez’de kurulmasını Birol Arslan’ın ilk icraatı olarak tanımlayan Belde Başkanlığı; “Eski Belediye başkanlarının şiddetle karşı çıktığı hatta halkın önüne sandık koyarak halk oylaması neticesinde halkın büyük bir çoğunluğunun da istemediği baz istasyonları Birol Arslan’ın seçimi kazandıktan sonra yaptığı ilk icraat olmuştur. Beldemizin en işlek kullanıldığı meydan, sahil bandı gibi halkın yoğun olarak kullandığı noktalardaki bu baz istasyonları halk sağlığını ciddi derecede tehlikeye sokmaktadır” denildi.

 

“ATATÜRK SİZİN RADYASYON YAYAN İSTASYONLARININ KAMUFLE ARACI DEĞİLDİR”

CHP il yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneğinin sessiz kaldığı “Baz İstasyonlarına Atatürk Posteri Asılması” olayı ile ilgili AK Parti Belde Başkanı Cihat Gılafçı; “En az sağlık kadar bizi derinden üzen olay ise CHP’li Kepez Belediye başkanının bu radyasyon kaynaklarının üzerini Atatürk resimleriyle kapatarak radyasyonu Atatürk resimleri ile kamufle etmeye çalışmasıdır. Yaptıkları her şeyi Atatürk ile örtmeye gizlemeye çalışanlar bilmelidirler ki Atatürk sizin radyasyon yayıcı baz istasyonlarınızın kamufle aracı değildir yüce Türk milletinin kurtarıcısı ulu öneridir” ifadelerine yer verdi.




Bu haber 2417 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI