thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Uysal Market İsmetpaşa Şubesi İle Hizmetinizde

Tarih: 09-04-2021 11:35:42 Güncelleme: 10-04-2021 07:06:42 + -


Çanakkale’nin yerel market zinciri dendiğinde akla ilk gelen Uysal Marketler, şimdi de Kent merkezinin girişi olan Tekzen bölgesinde en büyük şubesi ile hizmet vermeye başladı.


Uysal Market İsmetpaşa Şubesi İle Hizmetinizde

Pandemi salgını nedeniyle açılış yapmama kararı alan Uysal Marketler zincirini yeni şubesinin ilk açılışında da müşterileri yalnız bırakmadı. 700 metrekare büyüklüğündeki İsmetpaşa şubesinde 20 personel, bölgedeki vatandaşlara hizmet verecek. Yıllardır Çanakkale halkının damak tadına uygun sağlıklı ve güvenilir kalite onaylı Uysal Et ürünleri ve bakliyat çeşitlerinin yanı sıra haftanın belirli günlerinde adeta Halk Pazarı imkanını müşterilerine sunan Uysal Marketlerin yeni şubesinde açılış gününe özel alkol ürünleri, tütün ürünleri ve insert ürünleri harici tüm ürünlerde yüzde 20 indirimli alışveriş imkanı sağlandı.

 

“ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINDA HALKIMIZA HİZMET VERMEKTEN GURURLUYUZ”

Çanakkale il merkezinde çeşitli bölgelerde bulunan Uysal Marketlerin yanı sıra, Ezine, Küçükkuyu, Ayvacık, Geyikli, Bayramiç ve Kepez’de de onlarca market ile hizmet verdiklerine dikkat çeken Süleyman Uysal; “Uzun yıllardır kaliteli, markalı ve hesaplı ürünlerini Çanakkaleli müşterilerimize sunmak için kentin dört bir yanında hizmet veriyoruz. Bugün de yine aynı hassasiyet ile kentin giriş noktası olarak görülen İsmetpaşa mahallesinde 700 metrekare büyüklüğündeki en büyük mağazamı açarak halkımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

“ALIŞVERİŞİN EN KALİTELİ VE EN HESAPLISINI SUNUYORUZ”

Her yeni mağaza açılışının şölen havasında gerçekleştiğini ancak Pandemi salgını nedeniyle yeni mağaza açılışında daha hassas davranmayı tercih ettiklerini belirten Süleyman Uysal; “Pandemi salgını nedeniyle yeni market açılışımızı her zamanki gibi şölen havasında gerçekleştirmemeyi tercih ettik. Buna rağmen yıllardır sunduğumuz kaliteli hizmet nedeniyle hemşerilerimiz ilk gün yine bizleri yalnız bırakmadılar. Biz de hemşerilerimizin bu ilgisine alışverişlerinde en kaliteli ürünleri, en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Gösterilen ilgiden dolayı hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

“USYAL ANINDA” HİZMETİ BAŞLIYOR!

Pandemi salgınına karşı müşterilerini korumayı öncelik haline getirdiklerini belirten Süleyman Uysal; vatandaşlar için güvenli alışveriş seçeneklerine yenilerini ekleyeceklerini söyledi. Yeni hizmetler ile ilgili bilgi veren Süleyman Uysal; “Biliyorsunuz salgın tüketim alışkanlıklarını değiştirdi. Bizler de hemşerilerimizin sağlığını korumayı önceliğimiz haline getirdik. Düzenli olarak hizmet noktalarımızın her yerini dezenfektasyona tabi tutuyoruz. Uysal Market olarak evde alışveriş için bir uygulama hazırladık ‘Uysal Kapında’ isminde. Buradan da çalışma arkadaşlarımız, online verilen siparişleri müşterilerimiz için titizlikle hazırlayıp teslimatını gerçekleştirmeye devam ediyorlar. Nisan ayı içerisinde güvenli alışveriş hizmetimize Uysal Anında isminde; motokurye hizmeti sunmaya başlayacağız. Siparişler daha hızlı ve güvenli bir şekilde motokuryeler aracılığı ile teslim edilecek” dedi.




Bu haber 7401 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI