thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Çanakkale'nin Adayı: Muharrem Erkek
Tarih: 22-12-2023 07:06:38 Güncelleme: 24-12-2023 09:51:38 + -


Yapılan anketlerde Çanakkale Halkı, CHP İl ve Merkez İlçe örgütleri 31 Mart 20224'te Çanakkale Belediye Başkan Adayı'nın belirledi. Parti Meclisi toplantısının ardından Muharrem Erkek aday olarak resmen açıklandı.


Çanakkale'nin Adayı: Muharrem Erkek

Parti Meclisi sonrasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak Muharrem Erkek açıklandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde toplanan MYK’dan Çanakkale Belediye Başkanlığı için Muharrem Erkek’in isminin Parti Meclisine gönderildiğini biliniyordu. Parti Meclisi toplantısında 250’ye yakın belediye başkan adayının ismi açıklanırken; Çanakkale Belediye Başkan adayının kim olacağı sorusu da yanıt buldu. CHP Parti Meclisi Çanakkale Belediye Başkanı adayı olarak Muharrem Erkek’i aday olarak açıkladı.

 

"BAŞARILARIMIZ ARTACAK DEVAM EDECEK"

CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediye Başkanlığına Muharrem Erkek’in aday gösterilmesi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; “1968 yılından beri Efsane Belediye Başkanımız Rahmetli Reşat Tabak ile başlayan yerel yönetim iktidarımız daha sonra başarılı belediye başkanlarımız İsmail Özay ve Ülgür Gökhan ile devam etti. Bundan sonra da yine şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla Muharrem Erkek Belediye Başkanımız olarak görevini sürdürecektir. Başarılarımız artarak devam edecektir. Siyasi birikimi yüksek, partimizin çok önemli noktalarında görev alan, Çanakkale’mizi layığıyla temsil eden, yerel yönetim deneyimi bulunan Muharrem Erkek'in adaylığı Çanakkale’mize ve memleketimize hayırlı olsun. Geçmiş dönemlerde kentimize hizmetleriyle değer katan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

“ÇANAKKALE BELEDİYESİNDE CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan ise Çanakkale Belediyesinde CHP Bayrağını dalgalandırmaya devam edeceklerini belirterek; “Çanakkale’mize ve Partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Partimizin bir neferi olarak adayımız Sayın Muharrem Erkek’in arkasında saf tutacağız. Seçimleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Çanakkale Belediyesinde partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. En yüksek oyu almak için hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

 

“AÇIK ARA FARKLA KAZACAĞIZ”

CHP’nin Çanakkale’de her seçimde başarıyla çıktığını ifade eden İl Başkanı Av. Levent Gürbüz, Muharrem Erkek ile birlikte seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını söyledi. İl Başkanı Gürbüz yaptığı değerlendirmede; “CHP olarak Çanakkale’de girdiğimiz her seçimde iddialı bir partiyiz. Geçmiş dönemlerde milletvekilliği, partimizin genel sekreterliği ve Genel Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Çanakkale Belediye Başkan adayımız Sayın Muharrem Erkek ile de 31 Mart yerel seçimlerini açık ara farkla kazanacağız. Çanakkale CHP il örgütü olarak adayımız Sayın Muharrem Erkek ile CHP’ye yeni bir seçim zaferi kazandırmak için elbirliği ile çalışacağız. 31 Mart 2024 akşamı tarihi bir zafere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

“EN GÜÇLÜ ADAYIMIZLA SEÇİMLERE GİRİYORUZ, YİNE KAZANACAĞIZ”

CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergün 31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkan adayı Muharrem Erkek’in açıklanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Çanakkale’de CHP’nin en güçlü adayla seçime gireceğini ifade eden Merkez İlçe Başkanı Ergun; “Kamuoyu anketlerinde halkımızın teveccühü ile açık ara önde çıkan Muharrem Erkek, Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisimizin kararı ile Çanakkale Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir. Genel Başkanımızın da defaatle belirttiği gibi halkımızın gönlünde olan bizimde gönlümüzdedir. CHP Çanakkale örgütü olarak en güçlü adayımız ile seçimlere gireceğiz ve açık ara farkla kazanacağımıza inancım tamdır” dedi.




Bu haber 2124 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI