thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Tarihe Saygı Projesi Çanakkale’mize Değer Kattı”

Tarih: 09-05-2024 10:30:12 Güncelleme: 09-05-2024 10:32:12 + -


OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’e Çanakkale’ye katkılarından dolayı teşekkür edildi. Öztürk yaptığı konuşmada Çanakkale ile 18 yıllık geçmişi olduğuna dikkat çekerek; “Çanakkale Fahri Hemşehrisi” unvanını vererek onurlandıran Çanakkalelilere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


“Tarihe Saygı Projesi Çanakkale’mize Değer Kattı”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının meclis toplantısına Meclis Başkan Yardımcısı Şerif Mutlu başkanlık etti. Toplantıya katılan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’e teşekkür eden Mutlu; “OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sayın Nurten Öztürk Hanımefendinin kendisi bir Çanakkale sevdalısı. “Tarihe Saygı Projesi” ile İlimize değer katan çalışmalarını takdirle takip ettik ve gurur duyduk. Bu vesile ile huzurlarınızda bir kez daha kendisine teşekkürlerimi iletmek istiyorum” dedi.

“ODAMIZ VE ÇANAKKALE ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman da yaptığı konuşmada Öztürk’ün Çanakkale’ye katkılarından doları teşekkür ederek; “Bugün aramızda çok kıymetli bir konuğumuz var. Cumhuriyet değerlerimize sahip çıkarak Çanakkale’mize, tarihi yarımadamıza ve köylerimize, köylü kadınlarımıza değer katan çalışmalar yapan Sayın Nurten Öztürk Hanımefendi, bugün bizlere vakit ayırdınız teşrif ettiniz. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. “Tarihe Saygı” Projesi ile İlimize kattıklarınız için Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nurten Hanım OPET Yönetim Kurulu kurucu üyesi aynı zamanda TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve kadın girişimcilerimize rol model oluyor. Aynı zamanda eğitim kökenli bir kadın girişimci” ifadelerini kullandı.

“BU HİZMETLERE SAHİP ÇIKIN VE KORUYUN”

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk toplantıda meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada ise; “Bugün aslında ben size bir yol hikayesi aktarmak istiyorum. Çünkü bu yol hikayesi hayatımın da çok önemli bir parçasını içeriyor. Benim Çanakkale’de geçirdiğim süreç 18-19 yıllık süreç. Elbette benimle birlikte sürüklediğim şirketimin en üst düzeyinde Yönetim Kurulu Başkanımızdan tutun, bayilerimize ve istasyonlarımızdaki çalışanlara kadar hepsinin içinde olduğu çok güzel bir projeyi gerçekleştirdiğimiz dolu dolu 18 yılın bir hikayesini sizlerle paylaşacağım. Bu yol hikayesini anlatmak beni oldukça duygusallaştırıyor. Çünkü hiçbir şey Ülkemizde düşünüldüğü gibi kolay gerçekleşmiyor. Bir sosyal sorumluluk olsa dahi adım atarken pek çok zorluklarla karşılaşılıyoruz. Benim ve şirketimizin de karşılaştığı pek çok zorluklar oldu. Yaşadığımız dönemde her biri bizi derinden üzdü veya mutlu etti. Onun için ortaya çıkan projemizin bugünlere gelmesi ayrı bir önem ve değer kazandırıyor. Çanakkalelilerin yörelerine yapılanın anlamını bilmesi çok değerli. Biz “Ülkemize hizmet ediyoruz, Ülkemizin tarihine hizmet ediyoruz. Çanakkale’de hayatını kaybeden şehitlerimize onların huzur içerisinde uyuyabilecekleri mezarlar, anıtlar, şehitlikler yapıyoruz.” dedik. Tüm Yarımadaya elimiz değdi ve dantel gibi işledik. Burada yaşayanlar bilir ama gençlerimizin çok fazla ilgilenmediğini ve görmediğini düşünüyorum. Tarihe Saygı Ortaokulu’na gerçekleştirdiğimiz çalışma ile burada yetiştirdiğimiz çocuklarımızın her biri Yarımadanın önemini en güzel şekilde anlatsınlar, Çanakkaleli, Çanakkale’ye sahip çıksın diyorum. Bana Çanakkale Fahri Hemşehrisi unvanını vererek onurlandıran Çanakkalelilere de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Tarihe Saygı Projesi hakkında bilgilendirme sunumu yapılmasının ardından OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’e günün anlam ve önemine atfen hediye takdimi gerçekleştirildi.




Bu haber 883 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI