thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Çanakkale Yerel Ürünleriyle YÖREX’te..
Tarih: 03-11-2023 07:14:18 Güncelleme: 03-11-2023 07:16:18 + -


2-5 Kasım tarihleri arasında bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilecek olan “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı” kapılarını ziyaretçilerine açtı. Çanakkale’nin yerel ürünleri de fuarda yerini aldı.


Çanakkale Yerel Ürünleriyle YÖREX’te..

ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile Çanakkale Ticaret Borsası ortak stand açarak katılım sağladı. Çanakkale standında Çanakkale’nin Coğrafi işaretli ürünleri olan Çanakkale Domatesi, Ezine Peyniri, Bayramiç Elması, Geyikli Zeytinyağı, Bayramiç Zeytinyağı, Bayramiç Helvası tanıtım ve tadımının yapılmasının yanı sıra, coğrafi işaret tescili alma niteliğine sahip olan birçok ürünün de tanıtımları gerçekleştiriliyor.

 

“14 ÜRÜNÜMÜZÜ VE MARKA DEĞERLERİMİZİN TANITIMINI YAPIYORUZ”

12.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı açılışına katılan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Cennet Vatanımızın her bölgesinde kendine özgü kültürel ve coğrafi özelliklerini yansıtan ürünlerin sergilendiği bu Fuar’da Çanakkale’mizin coğrafi işarete sahip 14 ürününü ve marka değerlerimizin tanıtımını yapıyoruz. YÖREX Fuarı, ürünlerimizin değerinin farkına varılması ve uluslararası pazarlarda kendimizi gösterebilmemiz için bir aynadır. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere Fuar’ın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Ticaret Borsasına teşekkür ediyor ve Fuar’ın verimli olmasını diliyorum” dedi.

“YEREL MARKALARIMIZA DESTEK VERİYORUZ”

Fuara ilişkin değerlendirmede bulunan Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ise; “Çanakkale Ticaret Borsası ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye'nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına bu yıl da üyelerimiz ile katılarak ve ürünlerimizi katılımcıların beğenisine sunuyoruz. YÖREX Fuarı, Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm yöresel lezzetlerimizin bir araya geldiği önemli bir organizasyondur. Çanakkale Ticaret Borsası olarak bizlerde böylesi önemli organizasyonların içinde üyelerimizle yer alarak, markalarımıza destek vermekteyiz. Türkiye’nin gastronomide yükselen bir trend yakaladığını kaydeden Başkan Abdullah Deniz, bu yükselişi üyelerimiz markalarına da yansıtmayı hedeflemekteyiz. Bunun için Ticaret Borsası olarak ciddi çalışmaları yürütmekteyiz. Fuarın tüm katılımcılara fayda sağlamasını temenni ediyor, TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere fuarın düzenlenmesi için emek harcayan Antalya Ticaret Borsamıza, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.




Bu haber 1493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI