thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Siyasi Operasyon İle Karşı Karşıyayız”

Tarih: 02-04-2022 07:26:07 Güncelleme: 02-04-2022 07:28:07 + -


Çanakkale Belediyesi hayvan barınağında ortaya çıkan görüntüler sonrasında İçişleri Bakanlığı müfettişleri Belediye Başkan yardımcısı İrfan Mutluay ile bir memuru görevden aldı. CHP Çanakkale İl Başkanlığı yaptığı açıklamada Mutluay’a sahip çıkarken; görevden almayı siyasi operasyon olarak tanımladı.


“Siyasi Operasyon İle Karşı Karşıyayız”

Çanakkale Belediyesi hayvan barınağında Pitbull cinsi köpeklerin birbirini parçalayarak yediği görüntüler sonrasında dün gece İçişleri Bakanlığının görevlendirdiği Mülkiye Müfettişi, barınaktan sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay ve Veteriner Müdür Vekili Mustafa Cesur’u görevden aldı.

 

CHP’de büyük tepkilere sebep olan görevden alma ile ilgili İl Başkanlığı açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; “Çanakkale Belediye başkan yardımcımız İrfan Mutluay yalnız değildir. Yine bir siyasi operasyon ile karşı karşıyayız. 1 Nisan Cuma günü mesai saati sonrası Çanakkale Valiliğinin basın ile paylaştığı açıklamasından anlıyoruz ki Çanakkale belediyemizin başarılı Başkan yardımcısı İrfan Mutluay görevinden alınmıştır. Basın ile paylaşılan bilgi hayvan barınağında sürdürülen bir soruşturma kapsamında görevden alındığıdır” denildi.

 

“ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA SOKAK HAYVANLARINA SALDIRI OLURKEN..”

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde sokak hayvanlarının saldırısına uğrayan insanlar olduğuna, ancak söz konusu yerlerde hiçbir görevden almanın yapılmadığına dikkat çekilen açıklamada; “Peki ne yapıyor,  İrfan Mutluay ve çalışma arkadaşları; sahipsiz, yaralı, kaderine terk edilmiş hayvanları belediyemiz rehabilitasyon merkezinde bakımlarını ve tedavileriyle yakından ilgileniyorlar. Uzman belediye personelleri ise büyük bir özveri ile can dostlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ülkenin dört bir yanında sokak hayvanlarına saldırılar olurken sessiz kalan yetkililerin bu konudaki aldıkları tutumu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” denildi.

 

“MUTLUAY VE ARKADAŞLARININ AZMİNE ŞAHİDİZ”

Belediye Başkan yardımcısı İrfan Mutluay ve çalışma arkadaşlarının başarılı olduğuna dikkat çekilen açıklamada; “İrfan Mutluay ve çalışma arkadaşlarının azmine bütün kentlilerimiz gibi bizde şahidiz. Çok açık siyasi bir operasyon olan bu görevden alma sürecinin yakından takipçisi olduğumuzu ve Belediye başkan yardımcımız İrfan Mutluay ve çalışma arkadaşlarıyla dayanışma içinde olduğumuzu belirtiriz. Bu yanlış karardan bir an evvel geri dönülmesini bütün kentlilerimiz adına talep etmekteyiz” denildi.




Bu haber 3685 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI