thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Sıkıntıların Çözümü İçin Çalışmalarımızı Tamamladık”

Tarih: 31-03-2023 07:49:52 Güncelleme: 31-03-2023 08:09:52 + -


CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı İsmet Güneşhan Bayramiç, Eceabat, Biga ilçeleri ile Karabiga ve Gümüşçay beldelerini ziyaret etti.



CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı İsmet Güneşhan Bayramiç, Eceabat, Biga ilçeleri ile Karabiga ve Gümüşçay beldelerini ziyaret etti. İlçe ve belde örgütlerini ziyaret eden Güneşhan'ı parti başkanları, yönetimleri ve partililer karşıladı. Seçimlerle ilgili çalışmaların konuşulduğu ziyaretlerde CHP'li Güneşhan, örgütlere çalışmalarından ötürü teşekkürlerini sundu.

GÜNEŞHAN İLÇE ZİYARETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

CHP’li Güneşhan ziyaretlerine ilişkin açıklama yaptı. Örgüt ziyaretlerine ve seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyen Güneşhan, şu ifadeleri kullandı: "Bayramiç İlçe Başkanımız Seyhan Palaz, Biga İlçe Başkanlığımız Cemal Mantar, Eceabat İlçe Başkanımız Metin Övün, Karabiga Belde Başkanımız Semih Kırbaç, Gümüşçay Belde Başkanımız Hasan Kırım ve örgütlerimizi ziyaret ettik. Seçim çalışmalarımızın konuşulduğu ziyaretlerimizde çalışmalarından ötürü örgütlerimize teşekkür ediyorum. Ara vermeden ziyaretlerimizi sürdürmeye ve seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemiz tek adam rejiminin hukuksuz düzeni sebebiyle içinden çıkılamaz bir duruma sokulmak istenmektedir. Ülkemiz ekonomiden adalete hemen hemen her alanda her geçen gün daha kötüye gitmektedir. Mevcut Saray İktidarı bu sıkıntıları çözebilecek yeterliliğe sahip değildir. Bu yüzden Millet İttifakı olarak ülkemizin sıkıntıları çözmek için yola çıktık. Millet Masası olarak sıkıntıların çözümü için çalışmalarımızı tamamladık. Başarıya gidecek yolları adım adım yürüyoruz ve seçimlerden hemen sonra iktidara geldiğimizde ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Kimse ümitsizliği kapılmasın. Yurttaşlarımızın özlemle beklediği huzurlu ve mutlu günlere hep birlikte ulaşacağız. Hep birlikte başaracağız."




Bu haber 1466 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI