thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Salgın Patlama Yaptı, İktidar Temsilcileri Nerede?”

Tarih: 24-04-2021 06:29:07 Güncelleme: 24-04-2021 06:56:07 + -


Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun düzenlediği basın toplantısında Çanakkale’de patlama yapan Covid-19 salgınına rağmen AK Parti ve ortağı MHP’nin ortada salgın yokmuş gibi davrandıklarına dikkat çekti.


“Salgın Patlama Yaptı, İktidar Temsilcileri Nerede?”

12 Mart 2021 tarihinde Gelecek Partisi İl Başkanlığına atandığını ve atandığı günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Yiğit Akkoyun; “Yaklaşık 1.5 aydır görevimin başındayım. Neredeyse her gün sahada yer alıyoruz. Her gün Esnaf ziyaretlerimizi yapıyoruz, halkımızın yanında olup sorunlarına çözüm olabilmek için gayret sarf ediyoruz. Tüm bu çalışmalar yaparken aynı zamanda hızlı bir şekilde yönetimimizi oluşturduk. İl yönetimimize siyaseten tecrübeli isimlerin yanında, yeni isimler daha önce hiç siyaset yapmamış isimlere de yer verdim. Yönetimimizde her sektörden esnaf var, çalışan var, doktor var, diş hekimi var, emekli var, üst düzey yöneticilik yapan isimlerimiz var. Ben bu isimlerin her birine ayrı ayrı kefilim” dedi

 

BOZCAADA’DA KONGRE DÖNÜŞÜ HASTALIK YAYILMADI MI?

Gelecek Partisi İl Başkanı Yiğit Akkoyun açıklamalarının devamında Çanakkale’deki vaka oranlarına değinerek; AK Parti iktidarını ve temsilcilerini suçladı. Çanakkale’de vakalar patlama yaparken İktidar partisinin temsilcilerinin salgınla ilgili tek bir söz bile söylemediğine dikkat çeken İl Başkanı Akkoyun; “Çanakkale’de göreve geldiğimde yapılan siyasetin sırça köşklerde yapıldığı düşüncesiyle hep sahada olmayı kendime şiar edindim. Görüyorsunuz ki iktidar partisi ve ortağı sahada yok. Hatta sahaya inecek yüzleri kalmadı. Esnaf perişan, vatandaş perişan. Çanakkale covid-19 tablosunda birinci sırada ne anlatacaklar? AK Partinin lebalep kongrelerinden sonra bu hale gelmedik mi? Vaka bulunmayan Bozcaada da kongre dönüşü bu hastalık yayılmadı mı? Sormak istiyorum Çanakkale’de ki COVİD Artışının sebepleri kimler? Çanakkale’de sağlıkta yaşanan yönetim krizinin sorumlusu kimler. Biz parti olarak günlerdir bu konuları gündemde tutmak için çalışmalar yapıyoruz. Gerek yazılı gerek görsel basında, gerek sosyal medyadan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Gelin hep birlikte bu hastalığı Çanakkale’mizden def edelim diyoruz” dedi.

 

“ KAPI KAPI DOLAŞARAK PARTİMİZE ÜYE KAZANDIRDIK”

Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren İl Başkanı Akkoyun; “İl başkanı olarak her gün kapı kapı dolaşarak partimize üye kazandırdık. Bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum üye sayımızda %70 artış meydana geldi yeter mi? Hayır! Çanakkale’de Gelecek Partisini Birinci Parti Yapmak için Daha çok çalışacağız” dedi.




Bu haber 3331 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI