thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Sadettin Arslan’dan Bayramiç’e 25 Proje Sözü

Tarih: 11-03-2024 12:37:13 Güncelleme: 11-03-2024 12:41:13 + -


AK Parti’nin Bayramiç Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan, düzenlediği proje toplantısında, Bayramiçlilere 25 dev projesini açıkladı. Partili ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan projeleri ile ilgili Sadettin Arslan; “Projelerimizi hemşerilerimizin desteğiyle belediyede göreve geldiğimiz günden itibaren en hızlı şekilde tamamlayacağız ve ilçemizi hak ettiği hizmetle buluşturacağız” dedi.


Sadettin Arslan’dan Bayramiç’e 25 Proje Sözü

AK Parti’nin Bayramiç Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan, Bayramiç Belediye Düğün Salonunda proje ve meclis üye adaylarının tanıtımını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen programa AK Parti il Başkanı Naim Makas, İl yöneticileri, Büyük Birlik partisi İlçe Başkanı Bahattin Arslan, çok sayıda muhtar ve STK Temsilcileri katıldı.

 

“HEMŞERİLERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRACAK YENİLİKÇİ POLİTİKALARI, BENİMSEYECEĞİZ”

Bayramiç’in hak ettiği değeri alması için gerekli projelerinin hazır olduğunu ifade eden Arslan, her adımı açıklık ve dürüstlük temelinde atacaklarını, insan odaklı çalışmaları esas alacaklarını dile getirdi. Sadettin Arslan; “Hizmetlerimiz şehrin ihtiyaçlarına cevap verirken ilçemizin tarihi cazibesini tamamlayacak, kalkınmanın Bayramiç’in kültürel mirası, doğal çevresiyle uyum içinde olmasını sağlayacaktır. İlçemize dair sorunları siyasi görüş ayırt etmeksizin, ötelemeden ana gündemimiz haline getirecek, çözüme kavuşturacağız. Hemşerilerimizin yaşam kalitesini artırabilecek yenilikçi politikaları, benimseyeceğiz” dedi.

“YENİ DÖNEMDE ÇOK DAHA BÜYÜK İŞLER YAPMAK İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

2014-2019 yılları arasındaki görev süresinde birçok büyük proje ve yatırımda bulunduklarını dile getiren Arslan Allah’a şükür başararak karşınıza gelmenin de büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün hangi mahalleye gitsek, kiminle görüşsek, kiminle konuşsak anlatacak bir projemiz ve gerçekleştirmiş olduğumuz bir eserimiz var. Tabi şimdi çok daha tecrübeliyiz. Arkamızda kapı gibi başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz var. Yeni dönemde çok daha büyük işler yapmak için hazırız, kararlıyız. Hep birlikte, daha güçlü ve daha müreffeh bir Bayramiç için yola çıkıyoruz. Bu heyecan verici sürecin başlangıcında burada olmanızdan memnuniyet duyuyorum ifadelerine yer verdikten sonra 25 başlıkta topladığı projelerinin tanıtımına başladı.

İÇME SUYU ARITMA TESİSİ

Göreve geldikten sonra en öncelikli önem verdiği şeyin halkımızın tertemiz memba suyu kalitesinde su içmesi olduğunu vurgulayan Sadettin Arslan ilçeye yapacağı İçme Suyu Arıtma Tesisinin müjdesini verdi.

 

TOKİ

Önceki görev süresinde yapımını tamamladığı 181 konutluk TOKİ projesinin 2.etabını yapacağını, vatandaşların ihtiyaç duyduğu evlere kolay ulaşmasını sağlayacağını ifade etti.

 

İŞYERLERİ

AK Parti’nin Bayramiç Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan “İlçemizde büyük bir sıkıntı haline gelen işyeri sorununa çözüm oluşturacak şekilde yeni yapacağımız işyerlerini halkımıza sunacağız,esnafımız işyeri bulma konusunda bundan sonra zorluk çekmeyecek” dedi.

 

OTOPARK

Bayramiç’in en önemli sorunlarından birinin otopark ihtiyacı olduğunu dile getiren Arslan kapalı otopark yaparak bu problemi en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını dile getirdi.

 

BİRİNCİ VE İKİNCİ MİLLET BAHÇESİ VE ÇOCUK KÖYÜ

İlçemize yeni sosyal alanlar kazandırma ve aynı zamanda çocuklarımızın da ailelerinin de kaliteli vakit geçirebileceği mekanları arttırma amacıyla iki tane millet bahçesi ve çocuk köyü projelerinin olduğu bilgisini vererek bu ve diğer projeleriyle sosyal belediyecilikte bir adım daha yukarı çıkacaklarını anlatan AK Parti’nin Bayramiç Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan “Projelerimizi hemşerilerimizin desteğiyle belediyede göreve geldiğimiz günden itibaren en hızlı şekilde tamamlayacağız ve ilçemizi hak ettiği hizmetle buluşturacağız.Biz laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koymak için bu göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti’nin Bayramiç Belediye Başkan adayı Sadettin Arslan’ın diğer projeleri arasında ise şunlar bulunuyor:

▪ Kreş ve Gündüz Bakımevi

▪ Gençlik ve Kültür Merkezi

▪ Tüm evlere doğalgazın ulaştırılması

▪ Üniversitemizdeki öğrenci sayısının artırılması

▪ İlçe Meydanı Düzenlemesi

▪ Çeyiz Desteği

▪ Yerel Turizmin Geliştirilmesi

▪ Yaşlı Yaşam Merkezi

▪ Aşiyan Kafeterya ve Restaurant

▪ Hayvan Barınağı

▪ Ücretsiz Diyetisyen ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri

▪ BAYMEK Meslek Edindirme Merkezi

▪ Kay-kay, Paten, Bisiklet Parkuru

▪ Yürüyüş yolları

▪ Yaz Spor Okulları

▪ Dijital Belediyecilik

▪ Bayramiç Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi




Bu haber 962 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI