thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Rıdvan Uz İş Dünyası Temsilcileriyle Buluştu

Tarih: 09-02-2024 09:54:19 Güncelleme: 09-02-2024 09:55:19 + -


İYİ Parti Çanakkale Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Rıdvan Uz, Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi’ni TBMM'nde ağırladı.


Rıdvan Uz İş Dünyası Temsilcileriyle Buluştu

Çanakkale Ticaret Borsası Meclisi, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Rıdvan Uz'a ziyarette bulundu. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Atak, Meclis Üyeleri Ahmet Uzun, Mehmet Tosun, Nazmi Tok, Sinan Yücel, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Emrah Kuru ve Genel Sekreter Sevcan Elver yer aldı. Çanakkale Ticaret Borsası Meclisini makamında ağırlayan İyi Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

“İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİNİ MECLİS’İMİZDE AĞIRLADIK”

Rıdvan Uz “Bugün çok değerli hemşerilerimi, iş dünyası temsilcilerimizi Meclisimizde ağırladık. Çanakkale Ticaret Borsası Başkanlarımıza Ticaret Borsasının Kıymetli Meclisine ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

 

BORSA ÜYELERİNİN TALEPLERİ DİLE GETİRİLDİ

ÇTB Başkanı Abdullah Deniz ev sahipliği için Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Deniz, Ayvacık Jeotermal TDİOSB projesi, Merkezi ÜPAK ve Bölgesel ÜPAK projeleri gibi Borsanın son dönemdeki projelerine ve yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Çanakkale ve ülke gündemine ilişkin güncel konular ile Borsa üyelerinin taleplerine dair görüş alışverişinde bulundu.




Bu haber 965 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI