thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Polis Dolandırıcıyı İçecek Kutusundan Yakaladı!

Tarih: 01-07-2022 06:15:45 Güncelleme: 01-07-2022 06:18:45 + -


Çanakkale’de kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcı, kandırdığı vatandaştan 500 Bin TL değerinde ziynet eşyası alarak kayıplara karıştı. Kimliği bilinmeyen ve tanınmayan dolandırıcıyı ise; polis ekipleri yaptıkları titiz çalışma sonucunda yakaladılar. Gerçek polisler, Sahte polisi içtiği içecek kutusunda bıraktığı parmak izinden yakaladılar!


Polis Dolandırıcıyı İçecek Kutusundan Yakaladı!

Çanakkale’de vatandaşları telefon ile arayan ve kendisini polis olarak tanıtan 22 yaşındaki dolandırıcı, geçtiğimiz ay Çanakkale’nin Yenice ilçesinde bir vatandaşı dolandırdı. Vatandaşın 500 bin TL değerindeki ziynet eşyaları aldıktan sonra kayıplara karışan dolandırıcıyı yakalamak üzere İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti!

 

POLİS EKİPLERİ YÜZLERCE GÖRÜNTÜ İZLEDİ

Edinilen bilgiye göre; polis ekipleri dolandırıcının kimliğini tespit edip yakalamak için günlerce 100’den fazla MOBESA kayıtlarını inceledi. Altınları aldıktan sonra dolandırıcının bir taksiyle Balıkesir’e gittiği tespit edildi. Dolandırıcıyı Balıkesir’e götüren taksi ve sürücü bulundu. Ardından da taksi sürücüsünden dolandırıcının yolda bir işletmeden içecek aldığı bilgisi üzerine harekete geçildi.

 

YOL KENARINA ATTIĞI İÇECEK KUTUSUNDAN YAKALANDI!

Taksi sürücüsünün belirttiği işletmenin güvenlik kayıtlarını inceleyen polis ekipleri; kendisini sahte polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcının işletmeden bir içecek aldığını fark etti. Taksiye binen dolandırıcının bir süre sonra kutuyu yola atmış olabileceği üzerine Yenice-Balıkesir arasındaki karayolu kenarında dolandırıcının içtiği içecek kutusu bulundu.

EVİNDE KISKIVRAK YAKALANDI

İçecek kutusu üzerindeki parmak izlerini alan polis ekipleri, sabıka kayıtlarından dolandırıcılık yapan 22 yaşındaki şüpheliyi tespit ettiler. İzmir’de evinde kıskıvrak yakalanan dolandırıcı gözaltına alınırken; sorgusunda 500 bin TL değerindeki altınları şebeke üyelerine teslim ettiğini itiraf etti. Parmak izlerinden yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.




Bu haber 3285 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI