thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Partililerden Tepki Gelince Beğenmekten Vazgeçti!

Tarih: 11-06-2020 02:26:05 Güncelleme: 11-06-2020 02:32:05 + -


CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu istifaya davet eden ve CHP'nin iktidar olmaması gerektiğini paylaşan üyesinin paylaşımlarını beğenmesi partide şok etkisi yarattı. Beğenisinin haber olduğu gören İl Başkanı Ural'ın daha sonra beğeni ifadesini geri çekmesi ise dikkat çekti.


Partililerden Tepki Gelince Beğenmekten Vazgeçti!

23 Şubat 2020 tarihinde CHP 37.Çanakkale İl Kongresinde delegelerin oyları ile İl Başkanı seçilen Metin Ümit Ural, kongre öncesinde partililere birlik, beraberlik ve iktidar sözü veriyordu. İl Başkanı Metin Ümit Ural, kongrenin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen İktidar sözünü unutmuşa benziyor.

 

CHP üyesi ÇOMÜ sosyoloji bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Cumhur Arslan, son günlerde sosyal medya üzerinden partisine yönelik eleştirler de bulunuyor. Prof.Dr. Arslan'ın paylaşımları kimileri tarafından beğenilirken; kimi partililer ise tepki gösterdikleri gözlemleniyor.

 

HABER OLUNCA BEĞENİSİNİ KALDIRDI!

Prof.Dr. Cumhur Arslan'ın paylaşımlarını yakından takip eden CHP'li isimlerden birisi de İl Başkanı Metin Ümit Ural.. Geçtiğimiz günlerde CHP'ye yönelik eleştirilerini sosyal medyadan paylaşan Prof.Dr. Arslan "CHP'nin niçin iktidar olmadığı ve olmaması gerektiği 'Çanakkale CHP' örneği ile açık ve nettir. Bunları tek tek yazacağım.." ifadelerine yer verdi.

 

Çanakkale teşkilatı üzerinden CHP'nin Türkiye'de iktidar olmaması gerektiğine dair düşüncelerini paylaşan Prof.Dr. Arslan'a yoğun eleştiri ve takdir yorumları yapıldı. Kimileri de paylaşımı beğendi. Beğenen isimler arasında CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın olması ise CHP'de şok etkisi yarattı.

 

PARTİLİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Metin Ümit Ural'ın paylaşımı beğenmesi ise Sözcü Gazetesi Muhabiri Mehmet Andaç'ın dikkatinden kaçmadı. Andaç, kendisine ait sitede "CHP'nin İktidar Olmaması" ifadelerini beğenen Metin Ümit Ural'ı haberleştirdikten kısa süre sonra İl Başkanı Ural'ın beğenisini geri çektiği görüldü. Beğenisini geri çekmiş olsa da Ural partililerin hedefi oldu. İktidarın ekonomi başta olmak üzere birçok alanda zor günler geçirdiği anketlere de yansırken; CHP'ye örnek olması gereken İl Başkanının bu beğenide bulunması CHP içerisinde de tartışmalara sebep oldu.




Bu haber 9233 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI