thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


CHP’de Devir Teslim Gerçekleşti
Tarih: 06-09-2023 11:03:34 Güncelleme: 06-09-2023 11:07:34 + -


CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve yönetimi, mazbatalarını almasının ardından gerçekleşen devir teslim töreni ile birlikte görevi Süleyman Erte’den devir aldı. CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, devir teslim töreninde Erte’ye çiçek yerine yönetimi adına TEMA vakfına yapılan bağış belgesini verdi.


CHP’de Devir Teslim Gerçekleşti

CHP Merkez İlçe Başkanı seçilen İbrahim Can Ergun ve yönetimi resmen göreve başladılar. Önceki gün mazbatalarını alan Ergun ve yönetimi bugün gerçekleşen devir teslim töreniyle göreve resmen başladılar. Ergun’u devir teslim töreninde CHP Parti Meclisi üyesi Muharrem Erkek, Milletvekili İsmet Güneşhan, İl Başkanı Doğan Ateş, Yüksek Disiplin kurulu üyesi Serdar soydan başta olmak üzere partinin önde gelen isimleri, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadılar.

 

“CHP İKTİDARINI GÖRMELERİNİ DİLİYORUM”

Merkez İlçe Başkanlığı görevini Ergun’e devreden Süleyman Erte yaptığı açıklamada; CHP İktidarını kendilerinin göremediğini ancak Ergun ve yönetiminin görmelerini dileyerek; “CHP Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Can kardeşimi ve yönetimini kutluyorum. Bu yolda CHP iktidarının olacağı günlerde çalışmalarını devam ettirmesini diliyorum. 2017’den bu yana Merkez İlçe Yönetiminde ve 2021 yılı itibariyle Ali Uyanık arkadaşımdan Başkanlığı devir almıştım. Oy oranımızı yükselterek, yerel seçimlerde büyük başarı elde ederek, hem Kepez hem de il merkez belediyelerinde başarılı olarak bugüne kadar çalışmalarımızı sürdürdük. En son 2023 yılında gerçekleşen 14-28 Mayıs seçimlerinde CHP bayrağını en yüksek noktaya taşıdık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise merkezde yüzde 70 oy oranı yakalayarak üzerimize düşen görevini yaptık. Çanakkale’de ne kadar başarılı olduğumuz açık olsa da; Türkiye genelinde başarılı olamadık. Her dönemin bir sonu olduğu gibi bizim yerimize görevi devir alacak Can başkanımıza devir ediyor ve başarılar diliyoruz. CHP’nin Türkiye’de iktidarını görmek inşallah onlara nasip olur. Görevlerinde başarılar diliyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“KATKI VE ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ise yaptığı konuşmada; “38’nci kongremizi gerçekleştirdik. Delegelerimizin teveccühü ile seçilerek görevimize başladık. Bu bir bayrak yarışıdır; bu bayrağı bugün alıyor daha ileriye ve yukarıya taşımak için yönetimimizle, partililerimizle daha çok çalışacağız. Geçmiş dönem yönetimimize, sayın başkanımız Süleyman Erte’ye partimize yaptıkları katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ERGUN’DAN ERTE’YE ANLAMLI HEDİYE

Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun yaptığı teşekkür konuşmasının ardından adet üzerine Süleyman Erte ve yönetimine çiçek vermek yerine Çanakkale’de gerçekleşen orman yangınına dikkat çekmek amacıyla TEMA Vakfına yapılan fidan bağışı belgesini verdi. Ergun açıklamasında; “Çanakkale bu yaz yangınlardan çok çekti. Bizlerde arkadaşlarımızla yeni yönetim olarak CHP Merkez İlçe Başkanlığı adına; Fidan bağışında bulunduk TEMA Vakfına. Bağıştan dolayı verilen sertifikayı kendilerine vermek istiyorum” dedi. Süleyman Erte ise; “İnşallah yangın dolayısıyla zarar gören alanlarımız tekrar yeşerecek, Çanakkale’deki ormanlarımız hiç kimseye peşkeş çekilmeyecek. Yeşil bir Çanakkale olmasını diliyorum” dedi.

 




Bu haber 1739 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI