thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Nikâh’ta Önce “Evet”.. Nikah’tan Sonra “Hayır”..

Tarih: 18-01-2017 06:36:07 Güncelleme: 18-01-2017 06:53:07 + -


Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye çalışanı olan Yavuz Erdoğan ve nişanlısı Gamze Or’un nikâhlarını kıydı. Nikâh töreninin ardından Sosyal Tesis çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Ülgür Gökhan, “Anayasa Değişikliğine Hayır” eylemi gerçekleştirdiler.


Nikâh’ta Önce “Evet”.. Nikah’tan Sonra “Hayır”..

Çanakkale Belediyesi çalışanlarından Erdoğan Yavuz ve nişanlısı Gamze Or’un nikah töreni Çanakkale Belediyesi Prof.Dr.Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Genç çiftin en mutlu günlerine şahitlik eden ve nikâhlarını kıyan kişi ise; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan oldu. Genç çiftin nikâhlarını kıydıktan sonra genç çifte mutluluklar dileyen Ülgür Gökhan, daha sonra Sosyal Tesis çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

Başkan Ülgür Gökhan, çalışanlarla birlikte son ayların Türkiye’de ki en çok konuşulan konularından birisi olan Anayasa Değişikliğine de tepki gösterdiler. MHP’nin desteği, AK Parti’nin girişimleri ile Anayasa değişikliğine karşı tepki gösteren Ülgür Gökhan ve Sosyal tesis çalışanları ellerinde tuttukları döviz ile Anayasa Değişikliğine “Hayır” mesajı verdiler.

CHP’NİN DİKTA ANAYASASINA KARŞI BAŞLATTIĞI EYLEM: “AYAĞA KALKIYORUZ”

 

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilen “Hayır” ve “Ayağa Kalkıyoruz” eylemleri için de açıklamalarda bulunan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Bu CHP’nin dikta Anayasasına karşı başlattığı bir eylem. Parti bunu bir halk eylemi olarak organize etti. Dün saat 4’te yapmıştık. Bugün saat 5’te yaptık ve yarın da saat 6’da yapacağız. Ayağa kalkıyoruz. Yani bu Anayasa değişikliğini kabul etmiyoruz, ayak diriyoruz ve direniyoruz. Ben bu değişikliğin meclisten geçmeyeceğini umuyorum. Ama geçerse de referandum sürecinde, bu anlamsız Anayasa değişikliğinin, gerçekten Türk toplumuna katacak hiçbir şey olmayacak olan, ülkenin bugüne kadar olan sorunlarına hiçbir şekilde çözüm getirmeyecek bir Anayasa değişikliğinin anlamsızlığını vurgulayacağız ve hayır çıkması için mücadeleye devam edeceğiz. Biliyorsunuz daha önce gerçekleştirilen Anayasa değişikliğine de biz hayır demiştik. Çanakkale’de ciddi oranda bir hayır oyu çıkmıştı ve yine aynısının olacağına inanıyorum” dedi.

 

ÖNCEKİ REFERANDUMDA YÜKSEK OY’LA HAYIR ÇIKMIŞTI!

 

Çanakkale Belediye Başkanı 2010 yılında da bir referandum yapıldığını hatırlatarak, o referandumun Çanakkale il genelinde Hayır oylarının çokluğu ile geçtiğini hatırlatarak, “Başka bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. Geçen sefer hayır dediğimiz Anayasa değişikliğinde birçok konuda Türk toplumunun aldatıldığını görüyoruz. Eğer incelerseniz, referandumda geçirirseniz birçok konuda daha fazla demokrasi gelecek, ileri demokrasiye geçeceğiz denilen konulara baktığımızda, ne YÖK kaldırıldı, ne siyasi partiler kanunu değiştirildi, ne seçim yasası değişti. HSYK’nın yapısı daha çağdaş bir noktaya götürülmesi gerekirken, tam tersine kendi yandaşlarını doldurdular. Sonunda da tekrar onları alaşağı etmeye çalıştılar, FETÖ’cülük ile suçladılar. Geçen referandumda Çanakkale halkı kanmamıştı, kandırılamamıştı. Ama maalesef Türk toplumu buna onay vermişti. Bu sefer umuyorum hem Çanakkale halkı, hem de Türkiye halkı kanmayacaktır. Herkesi kendileri gibi zannetmesinler” dedi.

 




Bu haber 18831 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI