thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Naim Başkanımız Nerede..?”

Tarih: 10-02-2024 10:06:15 Güncelleme: 10-02-2024 10:09:15 + -


Çanakkale Belediye Başkan adayı Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakının ortak adayı olarak seçim çalışmalarını yürütürken en yakınında MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım var. Yıldırım tüm çalışmalarında İskenderoğlu’nun yanında yer alırken; AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın İskenderoğlu’nun yanında olmaması dikkat çekiyor. Partililerin de durumdan rahatsızlık duyduğu belirtiliyor.


“Naim Başkanımız Nerede..?”

Çanakkale’de Cumhur İttifakı arasındaki gerilim tüm hızıyla sürüyor. AK Parti İl Başkanı Naim Makas’ın Jülide İskenderoğlu’nun Cumhur İttifakı Aday Tanıtım toplantısına MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım’ı aday tanıtım toplantısına davet etmemesi ile başlayan gerilim seviye atladı. Aday tanıtım toplantısından habersiz olan Yıldırım’ın; özür dilemek için arayan Naim Makas’ın telefonlarına çıkmadığı da biliniyordu.

 

NAİM MAKAS, MHP İL BAŞKANINI DAVET ETMEYİNCE GERİLİM ÇIKTI

Durumdan duyduğu rahatsızlık iki partinin genel merkezine iletilmiş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’de bu duruma tepki olarak tüm ilçelerde MHP’nin aday çıkartması talimatını vermişti. Bunun üzerine kısa sürede MHP İl Başkanlığı tüm ilçelerde Belediye Başkan adayları çalışmasını yürütmüş, 1 hafta gibi sürede de tüm adaylarını açıklamıştı.

 

MHP TÜM İLÇELERDE ADAY ÇIKARTTI!

Makas’ın Yıldırım’ı davet etmemesi ile başlayan gerilim; MHP aday çıkartarak sadece CHP ve İYİ Parti’nin yanı sıra tüm ilçelerde AK Parti’nin adaylarına da rakip olmasıyla sonuçlandı. Ancak gerilimin halen sona ermediği de gözlemleniyor. Başkan adaylığı için basın toplantısı düzenleyen Jülide İskenderoğlu’nu yalnız bırakmayan MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım basın önünde bir daha AK Parti İl Başkanı Naim Makas ile yan yana gelmedi.

 

İSKENDEROĞLU’NUN YANINDA MAKAS YOK, YILDIRIM VAR!

Çanakkale’de Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olarak sadece Jülide İskenderoğlu kaldı. Belediye Bakan adayı Jülide İskenderoğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, yanında tüm çalışmalara katılan tek isim ise MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım oldu.

 

PARTİLİLER TEPKİLİ..

İskenderoğlu’nu bir kez olsun yalnız bırakmayan ve seçim çalışmalarına destek veren Ali Tuğrul Yıldırım’ın aksine AK Parti İl Başkanı Naim Makas ise çalışmalarda görülmüyor. Bu durum partililerin de tepkisini çekiyor. “Bizim adayımız mı, MHP’nin adayı mı belli değil. İl Başkanı Naim Makas nerede” sorusunun birçok partili tarafından dile getirildiği, bu durumun partide ciddi rahatsızlık yarattığı öğrenildi.




Bu haber 1884 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI